Reklama

Panická porucha 2

Kamča (Čt, 24. 2. 2005 - 12:02)

Jasně, až budu mít nějaké výsledky po Fevarinu, tak dám vědět. Sama jsem na to zvědavá. Ještě než jsem začala brát Cipralex, tak jsem si přečetla vedlejší účinky a hned mě napadlo, že určitě budu jedna z těch, kdo bude mít problémy se sexem. Taky že jo..Časem dám vědět..

Eva (Čt, 24. 2. 2005 - 12:02)

Kamčo,pak dej vědět,až budeš brát Fevarin dýl,jestli je to s ním lepší a jestli Ti pomáhá i na PP.

hurri (Čt, 24. 2. 2005 - 12:02)

Miss: já jsem z HK, v Pze jen pracuju a bydlím v Mostě - docela složité, co? ;o)a díx, snad se brzo zadaří! Mrkni na www.jobs.cz - tam je nabídek dost ;-)

Kamča (Čt, 24. 2. 2005 - 12:02)

Evi...co ti dělá borelióza? Já abych pravdu řekla, tak o tom fakt nic nevím. Mám to asi třičtvrtě roku a poslední výsledky krve prej už byly dobrý.. V dubnu mám jít zas, tak uvidím..

eva rokytová (Čt, 24. 2. 2005 - 12:02)

Evinko - tady dodatečný homeodozor!Kdyby ti ani Colombo nestačil, tak i homeopatie na to myslí :-))), vážně!

Eva (Čt, 24. 2. 2005 - 12:02)

Leo,kde máš to sluníčko?Pošli nám ho taky na Moravu,nebuď sobec :-)))Hurri,ať vám to s tím miminkem vyjde co nejdřív,to víš,musíš se snažit. S práškama máš pravdu,zkusím se poradit s psych.a popř.je změnit,ale mě každé AD dělaly nějaké vedlejší problémy,takže o sexu jsem s psych.ještě nemluvila.Evi R.,to víš,že já taky Colomba můžu,viděla jsem spoustu dílů a dívám se na něho ráda.Je to sympaťák.Na PP chatrč jedu s váma,pracovat tam nebudeme, budeme si užívat, jak jsme všichni v pohodě a bez PP atak.Ale to Irsko by mohlo být taky zajímavé, může tam být fakt krásně.

Kamča (Čt, 24. 2. 2005 - 12:02)

Ahojky všici..Pajko..ty problémy se sexem jsem se snažila neřešit už asi rok a půl.. Teď se to ale ještě zhoršilo po těch lécích, co jsem brala, tak jsem sebrala odvahu a řekla to své psychiatričce a ona mi dala jiné, které by to neměly způsobovat, tak snad se to vrátí aspoň do starých kolejů :o)Karle.. Netušila jsem, že by i ta borelióza mohla mít něco s PP. Vůbec o tom totiž nic nevím, ale určitě ataky nezačaly boreliózou, protože je mám už hooodně dlouho, jen jsem nevěděla, co se to se mnou děje. Anie.. Taky se mi moc líbí tento chat a jsem ráda, že se můžu vyzpovídat lidičkám, co mi rozuměj..V okolí totiž neznám nikoho, kdo by měl podobné problémy, takže se nemám s kým poradit..Miss.. Dík za tvůj příběh..Já jsem se s atakama vždycky snažila vypořádat sama, protože jsem se za to styděla. Neřekla jsem ani pořádně mamce, co mi je. Pak jsem se svěřila příteli.. Brala jsem Cipralex, teda ještě beru, ale teď mi doktorka předepsala Fevarin.. znáš tyto léky?Evi..Cipralex hned jak jsem začala brát, přestala jsem mít orgasmy a měla jsem menší chuť k sexu. Jestli mi Fevarin pomůže, to ještě nevím, dneska pro něj musím teprve do lékárny, ale snad to bude v pohodě. Doktorka mi říkala, že s těmito problémy tam chodí dost lidí a po Fevarinu by se to mělo uklidnit.Hurri.. to znám, taky si mě tenkrát přehazovali sem tam. Nejdřív na neurologii a pak to šlo dál a dál, nakonec to byl psycholog. Ten mi ale moc nevyhovoval, tak jsem k němu přestala chodit a začala jsem navštěvovat školní psycholožku a až jí jsem se pořádně odvážila říct, co se ve mně odehrává, když na mě přijde ataka. Na mě když přijde ataka, tak se snažím myslet na něco jinýho a když jsem někde venku, snažím se jít někam, kde vím, že mi bude líp..Přeju krásný den všem...a hlavně bez atak.. :o)

eva rokytová (Čt, 24. 2. 2005 - 12:02)

Tady zasněžená Praha!!! Já včera dováděla s Renuškou na sněhu, rvaly jsem se o klacek (Tome,čti!) a ona s převahou vítězila. Nedala jsem si to líbit, a tak jsme se pronásledovaly do lese a najednou cejtím šílený studeno na krku, který zlehounka postupovalo po zádech :-(( Lekla jsem se, že už konečně(!!!) nějakýp(r)outník z lesa, ale kdeže: to jen rampouch se přišel ohřát... a zaplatil životem:-)) Ditunko - tady Homeodozor!!! Ta Sépie 15 CH je tvůj osobní lék (jsi krásný homeopatický obraz!!) a jestli ti ji homeopat dal, tak to ředění by ti mělo stačit. A víš, že právě Sépie je na ty tvoje slzičky dobrá??? Účinná coby dobře naindikovaný osobní lék by měla být i v tomto klasickém ředění! Na úzkost vyzkoušej to naše Gelsemium, ale 30 CH, 3 kuličky pod jazyk a mělo by to zabrat. (Žádný po jedný kuličce, tři naráz, netroškař!!)Tak ty jsi vstoupila do našeho klubu obdivovatelek Colomba - vítej! Romana by ho brala bez ženy, já i se ženou, ty i s baloňákem - přibrala bych i toho baseťáka, Renušku bych jistě potěšila :-)) Jeho nespoutané charisma ošálilo už kdejakou na světě, ale člověk nikdy neví, že... třeba někdy zavítá i na popraviště - a koneckonců, proč ne???Karle - už jsi přeložil Miss do slovenčiny toho levharta, aby si nemyslela, že je to plaz? Zmátli jsme ji asi i tím vodítkem, my blbky... Miss: za plaza-levharta máš PP Oscara!!!!Evo - dej se k nám do klubu ctitelek Colomba a nebudeš řešit sexuální apetenci! :-)))Leníku, tak na tebe taky myslím - tolik lidí, to by byl můj konec :-(( Jedině, kdyby to byla tiskovka s Colombem, tak možná... Leníku, už jsme tady na chatu procestovali celej svět: říkáš chatrč na pobřeží Irska? Tak jedem! Tu bych brala obratem... a dost možná, že by to nemuselo bejt Irsko, že by postačila i nějaká poblíž! Sněžím ti za ten nápad PP Oscara!!!Johanz - tak ty taky toužíš po lese -a co chatrč, bereš?Lea - Elba? Tak nepohrdej a jeď! Anebo ti taky postačí ta naše PP chartč?Kamčo - hm, boreliózu mám taky, půl roku. Už jsem si s ní dost užila a užívám :-(( Žádná sranda, naopak!Anie - zkus si koupit homeopatika NUX VOMICA 15 CH! Při bolesti kol žaludku vezmi 3 kuličky a opakuj tak dlouho (cca po 10 min.), dokud bolest nezmizí! Dej vědět výsledek - je to vyzkoušený!Jdu se zasněžit prací. V tý chatči by se nepracovalo, že jo?

Lea (Čt, 24. 2. 2005 - 11:02)

Vyslo slniecko!!! Ta jar je velmi zvedava bytost, kazdy den uz pozera z okna co zima narobila. A zima uz ma tak spinavy biely overal ze uz sa jej ani velmi nechce vychadzat. Ale povinnosti su povinnosti.

Miss (Čt, 24. 2. 2005 - 11:02)

Lea myslis amfiteater???tam je nejaka budova s firmami? Ty teda musis mat kondicku, ja tie elektricky a autobusy zvladam, ale nesmie byt horuco, ak je preplnena MHD a este teplo je mi koniec..peto sa obavam leta, aj ked ho milujem:(Cestovat treba ja tu PP budem kludne provokovat dalej a cestovat budem kedy chcem a urob tak aj ty vidis neumrela si a neumries ani teraz, tvoja veta, že radsej by si nechala chalana ako s nim ist na dovolenku znie strasne:))) je to des co si nic take len pekne chod vsade s nim:))

Lea (Čt, 24. 2. 2005 - 11:02)

Miss, tak draha to mame k sebe desne blizucko. Ja robim v Amfiku. Ale kedysi som byvala na kuzmanke a dochadzala do prace az na koniec Juznej triedy. To boli rano slapania. Do prace som prisla unavena ako pes. Tak preto som sa ju rozhodla zmenit. Svoju pracu mam velmi rada. Mam ju blizko, rodicov mam blizko, kamaratov mam blizko vsetko podla mojej predstavy.Eva - no pred cestou do Finska mi bolo zle uz mesiac. Lepsie sa mi zdalo nechat chalana ako ist s nim. Za prvymi hranicami som schytala riadnu PP dala som jej malinku davku neurolu inac som vtedy uz na liekoch ani nebola. A takto sme presli autockom cele Polsko, Litvu, Lotyssko, Estonsko, az na koniec Finska. Dokazala som si ze sa to da vydrzat ale z dovci som vela nemala a cestou naspat som bola zavreta v utrobach lode kde bolo auto na aute a boli sme v podpalubi za pneumatickymi dverami a moja PP kricala" ano ano toto milujem" a ja som zistila ze sa to da vydrzat. Dievcata vsetko sa da vydrzat clovek je neskutocne silny tvor a my dvojnasobne.

Miss (Čt, 24. 2. 2005 - 11:02)

Hurri, tak to máš príjemný stres fakt, tak potom neviem, niekedy uvažujem, že mam skveleho priatela, ale mna rozculi každa blbost, že co by bolo keby som mala nejakeho pijana, alebo neverníka, alebo keby som bola rozvedena, ci slobodna matka s dietatom, ved tolko roznych problemov maju ludia asi by som sa zosypala, Hurri ako berie tvoja manželôčka že mas PP? Vie o tom? Dufam, že sa Vám coskoro podari to babätko zrealizovat:) detičky su zlatucke aj ja chcem:)ale tak o 2 ročky. Ty si priamo z Prahy? ak budes vediet o ejakom dobrommieste daj vediet pocestujem do Prahy:))

hurri (Čt, 24. 2. 2005 - 10:02)

Kamčo - no, sice jsem nezahálel a běhal po doktorech, ale než mi jedna osvícená doktorka řekla, že to může být panická ataka, tak jsem běhal půl roku po samých vyšetřeních a přehazovali si mě jako horkej brambor - jen ty ataky furt byly a byly horší a horší... Kdyby na to přišli hned nebo dřív, mohlo být líp... Mně pomáhá při záchvatu si říct - to jsem tady už psal - že nemůžu mít panickou ataku, když přece nejsem panic. Pak si taky říkám -jééé už zase otravuje blbka jedna, zkusím relaxaci, vezmu Neurol a za chvíli je většinou dobře.Barčo: díky, mám se dobře, chřipajzna na ústupu, ustál jsem to dokonce bez neschopenky :)Bože, ten chat se tak nechutně dlouho načítá a občas taky na x pokusů, než se stránka vůbec načte... :-/Miss: díx :) no, stresy nějaký byly, ale nazval bych je pozitivní -našelj sem si přítelkyni, přestěhoval jsem se za přítelkyní, změnil jsem práci a oženil jsem se. To vše během dvou let. Všechno bylo kladné a pro mne pozitivní, jen jedna negativní - našli mi astma. Tak teď s doktorkou hledáme příčinu, proč si mě PP vyhlédnuly za svůj cíl. Ty měníš práci? U nás v práci je hodně lidiček ze slovenska - když o tom teď tak uvažuju :) A všeobecně v Pze.Evi: add prášky - doktorka mi říkala, že při některých práškách může nastat období poklesu sexuální apetence (jak to hezky nazvala) a jsou dvě možnosti - buď to cca do dvou měsíců přejde, nebo napíše nové prášky. Já beru Citalec a při PP Neurol 0,25 a naštěstí tyto problémy nemám (bylo by to blbý, když se teď pokoušíme o mimčo - hmm nemá někdo zaručené rady? ;o)hezký, nádherně zasněžený den všem!!! (a čisté silnice těm, kdo dneska pojedou autem)

Eva (Čt, 24. 2. 2005 - 10:02)

Lea

Eva (Čt, 24. 2. 2005 - 10:02)

Pěkný zasněžený čtvrtek všem!!U nás od rána chumelí,ale myslím,že se to opět rozpouští a bude břečka jako včera.Tolik sněhu,co padá letos,si ještě nepamatuju,je to hrůza.Včera říkali v TV,že až ten sníh začne tát, že hrozí zase záplavy, takže se máme na co těšit.Dito,taky bojuju s virozou, včera jsem si zašla k doktorce, tak mi potvrdila, že mám virozu a mám být doma. Dnes jsem ale v práci, myslela jsem,že to zvládnu, nechtěla jsem si brát další dovolenou, ale není mi nic moc, tak zítra možná zase budu doma. Mám šílenou rýmu a kašel,jsem z toho dost unavená. Letošní rok mám nějaký pokažený už od začátku, moje nemoci, nemocní rodiče

Miss (Čt, 24. 2. 2005 - 10:02)

Lea- vcera bolo výberove konanie na novu riaditelku vypoved dali okrem mna este 4 dalsi, vraj tu pride nejaka semetrika a ktovie ci si nedonesie svojich ludi, ja za 6000 robit nemienim, v predchadzajucej robote som mala aspon 10 000, to zahranicie ma laka, aj podla vestby a astrologie asi pojdem nakoniec tam...ty ako? ty si pisala že si s robotou spokojna, toto chcem docielit aj ja...

Miss (Čt, 24. 2. 2005 - 10:02)

Lea- myslela som si:)) ale asi mas pracu dost blízko ja bývam na Jazere takže kým by som peso dosla na Novomeskeho asi by som 3 x porodila:))No dovolenky su des, ja som pred dovolenkou šalela totálne, ale si vravím teraz mam trčať doma? nene, leto bolo na Slovensku o nicom vsak vies, zopar teplých dni a inac nam tu lialo, tak sme isli s mojou láskou do Grécka a aj keď sa mi PP pribalila to kufra a urobila mi tam každý den nejaku scenu, som rada že som bola, nemienim sa kôli nej obmedzovať, len pekne chod na dovolenku ja som dala výpoved v robote a asi odidem na 2 mesiace na Sardiniu ako hosteska, kaslem na PP nech si robi co chce.

Lea (Čt, 24. 2. 2005 - 10:02)

Miss - bud rada ze sa vsetko topi aspon nam to pripomina ze sme sa dozili dalsej jari. Ako vyzeraju tvoje posledne dni v praci?

Miss (Čt, 24. 2. 2005 - 10:02)

Pekný deň,ako dneska v Čechach?na Slovensku škaredooo prší, prší, už mi z toho haraší, sneh sa topí, vsade su mokre stopy...neznasam taketo pocasie.Hurri odpísal si dobre:) takže tiež mas PP len rok? ale aj tak staci nie?:))Nemal si pred príchodom PP nejaký velký stres?? Ja mam pocit že PP je dôsledok nahromadených nespracovaných problemov a stresov, tiež si pamätám, že odmalicka som bola taký malý nervak a stresor a vsetko ma trapilo, od telesnej vychovy, pred ktorou som mala nenormááálny strach/nutili nas robit stojky na rebrinach fuj, vtedy som mala tep 300 aj bez PP:))/ až po otrasne spolužiacky a vsak viete..život je neustály boj a PP dostanú skor ludia uzkostliví, co nevedia poriadne spracovat stres a potom to ma na nas katastrofalny dopad, ach jo...Kamča- ani ja som nevedela, že mám PP, chodila som po roznych vysetreniach pretože som absolutne nemohla normalne fungovat v živote, ja som mavala celodenné ataky, brrr, nemohla som dýchat srdce tak bilo že som si ho počula, nemohla som jest, raz som prisla domov cela som sa triasla a skoro rozrevala, povedala som mame, že už dalej nevladzem žit, že ja nežijem, ale iba prežívam.každý jeden den bol pre mna strasným utrpenim, vrchol bol ked som sa zobudila v noci a myslela si že je to moj posledný den života, bola som uplne mimo len som sa triasla sedela som na balkone a bala sa že zomriem bola noc mama pri mne mi dala kus chleba, lebo 2 dni som koli PP ani jest nemohla, kricala že to z toho že nejem..bola som uplne zufala a na dne, sla som za lekarom, samozrejme nic nezistili, nakoniec lekar povedal, že to može byt psychickeho povodu, velmi ma to nahnevalo že preco mi rozprava take blbosti, ved predsa nemožem mat pocity "na umretie" zo psychiky a on povedal, že to s istotou povedať nemôžem, citila som sa corah horsie, posledna nadej bola liecitelka, ta mi akurat povedala, že mam totalne slabu imunitu, narusenu hormonalnu cinnost a mam si urobit testy na helicobactera, že tie stavy nejedenia možu byt aj zo psychiky, ale že inak nic važne mi nie je, to ma tak uk?udnilo, že este v ten vecer som sa s chutou! a poriadne najedla, ked som bola na PN citila som sa celkom dobre, ale pri nastupe do prace sa vsetko znova vratilo, u psychologicky ani u psychiatra som nebola, tak ako Karel zacala som ziskavat informacie z netu, som si povedala, že musim objavit pricinu svojich ťažkosti, natrafila som na tento server doktorky, precitala si snad vsetky choroby a unavene som klikla na psychicke problemy a hlaaa...panicka porucha už ani neviem klikla som na nu a plnooo ludi s problemami ako ja a už som vedela že patrim k Vám:))) verte ulavilo sa mi ako nikdy, vela veci ovlyvnuje PP verim že lekari neobjavia vsetky problemy, na PP prispieva tisic veci, od narusených hormonov, ci nervovej sustavy, cez oslabenu cinnost pecene, ci obliciek, ci nejake zakeraky virusy a bakterie co na nas parazituju, chce to hladat a bojovat!!!!Kamča ake beries lieky?Lenik- asi ma slabe to gelsemium, písala som už tu, že existuje aj 200CH na objednavku priamo v lekarni, ja mam 15ch ale este som ho neskusala.Na poradu ti budem držat palce pri nastupe do prace mi riaditelka urobila to co možno caka teba, miestnost natrieskana ludmi a ona mam novu silu a vsetky pohlady na mna, ja viem preplnene miestnosti sú pre nas hotove peklo. Lenik ake ty mas problemy s priatelom? Možno by som ti vedela poradit ak nechces pisat tu napis mi na mail kludne a porozpravame sa.Anie- tá žaludocna neuroza musi byt horor, aj mne býva casto zle, no ale to že zvracias to može byt problem aj inde + psychika, skus si dat urobit test na helicobaktera, ma ho sice každý druhý clovek, ale vie narobit poriadnu neplechu, ked ti je casto zle skus Maloox, je na volný predaj.Ešte som sa chcela opýtat Pajka ty si vydata?? nespomínaš manžela, neviem prečo ma napadlo, že by ste sa mohli dat do kopy s Johanzom:)))

Lea (Čt, 24. 2. 2005 - 08:02)

Miss - co si pipi??? Autom??? Kdepak bejby ani nahodou. MHD nechodim vsade chodim peso a od jari do neskorej zimy chodim na bicykli. Takto to mam mila moja vyriesene. Ale poviem ti uz teraz sa desim dovolenkoveho obdobia. Tento rok mi hrozi Elba. Keby som si tak mohla so sebou zobrat svoju lekarku. Tak by som si aspon trochu dovcu uzila. Ale minulorocne Finsko aj so svojimi nastrahami jednoznacne vedie.

Reklama

Přidat komentář