Reklama

Panická porucha 2

Pajka (Po, 21. 2. 2005 - 18:02)

Tož, nevím, mám z toho pomalu ataku. Nejlíp z toho, jak patrno vyšel kamarád a Dita, kterou jsme inspirovaly k veršování, jen do toho posledního veršíku bych vrazila "smyšlená, vhozená, pipena" :-))) Nebyla ta kuna taky nakonec kamarádova? :-) A co my to máme za kunu, že ty pipeny žere celičké i s tělíčkem?

DITA (Po, 21. 2. 2005 - 18:02)

ANIE, jak jsi dopadla u dr?n Já jdu v pátek.Možná dnes u ohýnka něco složím, pokud se nesložím.:)...teda o jaru, Evíku.

DITA (Po, 21. 2. 2005 - 18:02)

KUNA HONÍ SLEPICI,KOHOUT ZTRATIL ČEPICI.MYŠ SE TOMU SMĚJE:" Copak se to děje?!"VTOM MYŠ HONÍ KOČKA,BRZY SE UŽ DOČKÁ,POCHUTNÁ SI NA MYŠI,NA KOHOUTA POMÝŠLÍ:"Chlapa bych si dala,však radši bych ted spala.Myší bylo dost,chlap je samá kost."NA PŮDĚ SE DĚJÍ VĚCI!KUNA PŮLÍ SVOU SLEPICI.KOHOUT NAŠEL ČEPIČKUA MYŠ SVOJI KOČIČKU.TO JEST BAJKA SMYŠLENÁ,DO PÍSÍČKA HOZENÁ,SNAD VÁM ZVEDNE NÁLADU,KUŘE PÉCI ZAS JÁ JDU. PAPAPÁÁÁÁÁÁÁÁ

jindra (Po, 21. 2. 2005 - 18:02)

Ještě Pajko, hlavy jsme nenašli:-((.

jindra (Po, 21. 2. 2005 - 18:02)

Pajko, teď to vypadá, že neumíme počítat do pěti:-))). Měli jsme jich celkem 5, postupně se ztrácely, nakonec zbyla jen jedna živá(to jsem zapomněla ujasnit), ještě k tomu kamarád mi donesl kohouta:-)) a později jsme objevily ty zbylé čtyři bez hlavy. Ona ta kuna jim ty hlavy ukousla:-((. To prý dělají a slepici nechají být. Dopadlo to vše tak, že poslední slepici i s kohoutem jsem darovala tomu kámošovi, takže dostal zpět svého kohouta a moji slepici!!

Pajka (Po, 21. 2. 2005 - 17:02)

Ájo, nečti to!!!Jindro, dnes nemám nijak bystrý den, ale jak 5 slepic? a jak všechny 4 tam ležely!!!? Kolik jste těch pipen vlastně měli a kolik jich tam nakonec bylo? A co hlavy? Našli moji rádcové?

Pajka (Po, 21. 2. 2005 - 17:02)

Jo, a víte co je na těch kunách ještě zajímavé? Když jsem to torzo našla, (dělala jsem všechno sterilně v plastových rukavicích), vhodila jsem ten kousek do sáčku a šla se sousedky zeptat, jestli jim náhodou nechybí, že máme škodnou v revíru. Podle barvy nebyla jejich a soused mne poučil, že kuna nikdy nechodí na lov do sousedství, ale do míst relativně vzdálených...takže všichni zůstali klidní a i já jsem se s odstupem času uklidnila a smířila se s tím, že máme nad hlavami kunu, která nám vlastně odhání myši, potencionální šiřitelky nemocí nakažlivých...

jindra (Po, 21. 2. 2005 - 17:02)

My jsme měli kdysi 5 slepic, Ájo kdyžtak to přeskoč:-)), postupně se ztrácely, protože jsme je na noc byli líní chodit zavírat:-)). Podezírali jsme sousedy, že nám je kradou a nakonec zbyla jedna chudinka.. Po roce moje máma dělala pořádek a našla tam slepice všechny 4 bez hlavy:-((. Ájo, to je život, promiň:-((. Taky mi nebylo dobře.

Pajka (Po, 21. 2. 2005 - 17:02)

Ájo, a co myslíš, že se zvedalo mně? Nálada? :-)Ale ne, vypadala podobně jako pekáč ohlodaných kostí po hodovém veselí, jenom to peří tam bylo nějak navíc. Omlouvám se...

hurri (Po, 21. 2. 2005 - 17:02)

ahojky, na nějaký čas asi budu mimo, pokouší se o mně chřipajzna, v práci nestíhám a doma - koberec, natřít všechna futra a další chuťovky dodělávečky. Ale i přesto si na PP "najdu čas" Tak se omlouvám, že nereaguju, ale jsem tady s váma - alespoň čtu!!všem pevné nervy!Jo a máte někdo někde seznam všech držitelů PP oskarů a za co to dostali? Hezký den všemMiky-Hurri

Ája (Po, 21. 2. 2005 - 17:02)

Pajko mě se z ohlodané slepice zvedá žaludek :-OůůBáro tobě se dnes příspěvek krásně povedl, ta arachnofobie a ty opice co si je kluci hýčkají:-)))Před pár minutami jsem taky zjistila, že ač se hlásí zima ještě o slovo je pořád ještě světlo a to už je 5 hodin, takže neklesejme na mysli, za měsíc bude jaro, no jo vlastně ono už je 21.2.,takže přesně za měsíc:-)))

Elena (Po, 21. 2. 2005 - 15:02)

Báro, to je krásná věta, že kluci mají kočky a občas opici, věřím, že to Eva R ocení. Eli

Pajka (Po, 21. 2. 2005 - 14:02)

Jindro, cítit to nebylo a není a čich máme všichni v pořádku. Mezi stropem a kunou je asi půlmetrová izolace a zřejmě žere za čerstva. Story s manželem mi připomnělo scénu s mokrou kytkou z filmu Léto s kovbojem... :-)Báro, jenom doufej, že kluci zůstanou u koček a opic a nedovlečou Ti domů nějakou šedou myšku :-))) Ty fakt perlíš!

bára (Po, 21. 2. 2005 - 14:02)

Teda lidi, vy mi dáváte s těmi myšmi-mišmami-mišemi?! Pajko, kdybych nad sebou v posteli uviděla myš, tak je po mě, patří to k mým strašným snům - občas se mi zdá, že třeba jedu autobusem a chci si vzít nad hlavou zabazadlo a začnou se na mě sypat myši a potkani - vždycky se vzbudím.Pavouk v ložnici nad hlavou je mi taky nepříjemný, ale já ho většinou chytím do hadříku a vyhodím ven, ale asi netrpím arachmafobií, jen jsou mi protivní. Syn měl svého času bílého potkana - v akvárku v sušárně na prádlo - Betyna se jmenoval. Nosil ho pod svetrem všude sebou, vždycky mu z výstřihu trčel jen potkaní ocas. Jednou mi volaly prodavačky z Jednoty, abych mu domluvila, že ho musely vykázat z obchodu, protože se procházel mezi potravinama a z pod svetru mu vyčuhoval potkaní ocas. Pak onemocněl a umřel - byla to taková kovářova kobyla.Pak měli kluci ještě rybičky, ale ty chudinky vždycky hlady vyskákaly na koberec a uschly. Tak jsme jim další zvířata zatrhli. Teď mají každý kočku a občas opici.Ale o ty se starají svědomitě.U nás právě začalo sněžit, bude kalamita. Tak pa.

jindra (Po, 21. 2. 2005 - 14:02)

LEO, asi ti to ufaklio, nebo jak jsi to napsala, je KONEC PP!!

jindra (Po, 21. 2. 2005 - 14:02)

Pajko, ale to muselo být taky pěkně cítit, co? Tohle se stalo mojí kamarádce na chatě, kuna si natahala do prostoru mezi střechou a stropem různá zvířátka-krysy, slepice atd..Nám se na půdě taky občas něco proběhne, taky to poznám podle dusotu, ale manželovi jednou prolítla po obličeji myš a spletl si ji s pavoukem:-(((. Dva dny jsem ji lovila do takového proutěného domečku, byla moc maličká, ale asi bych poznala myšku od pavouka. V době našeho nastěhování se do baráku kocour se psem denně chytali krysy a nosily nám je před dveře, už jsem na ně měla vztek, proč to dělají. A přitom oni se chlubili, jak loví..Jo, zážitky se zvířátky jsou, ale myši v baráku tedy NE!! To pak hledám, dokud ji nenajdu a nevyprovodím ven, tedy spíš manžel.

Lea (Po, 21. 2. 2005 - 14:02)

To je nejake divne, to tu nikto nie je alebo mi ufaklilo koniec pp...

Pajka (Po, 21. 2. 2005 - 14:02)

Přidám story se zvířátky. Máme taky půdní bydlení. Nezvaným hostům nezabráníš, jak pravil Tom :-)Firma, která dům stavila ho odflinkla po všech stránkách a tak se stalo, že dřevěný podhled v mém pokoji se pod tíhou izolace uvolnil a prohnul. Občas se mi v takových situacích stane, že stávkuju. Vyzvala jsem sice firmu, aby to opravila, ale protože už se mnou nechtěli nic mít, vykašlali se na strop. Tak byl roky prohnutý. Postel je situovaná tak, že právě směrem oblouková škvíra (asi 10 cm v nejhlubším bodě.) Při jedné z mých nespavostí jsem při čtení znejistěla, znáte ten pocit, když vás někdo pozoruje a vy začnete hledat, kdo a kde. Zvedla jsem oči a ve škvíře na mě zvědavě koukala malá myška s perličkovýma očenkama. Narušila mé soukromí, docela mne tím naštvala, taky jí nehledím do ložnice, tak jsem škvíru na pár dalších let ucpala týdeníkem Slovácko, který jsem měla právě po ruce. Teď už je to nějaký rok spravené, takže zkoumavé pohledy shora nehrozí, i když kdoví... Na půdu se nám nastěhovala kuna, je v prostoru, kam se dostat ani nedá, poznáme ji podle skoků nad hlavou a taky podle vypadané tepelné izolace. Jednou jsem šla uklidit střešní podhled, aby izolace tak nechutně netrčela a vytáhla jsem slepičí peří a posléze jsem vydolovala čtvrtku ohlodané slepice. Mám to nafocené, kdyby mi to nechtěl věřit, pošlu na vyžádání :-)

Romana (Po, 21. 2. 2005 - 12:02)

Dneska má svátek Lenka, takže Leníku, přeju Ti hezký svátek a dobrou náladu.Romana

Miss (Po, 21. 2. 2005 - 11:02)

Lea jasne som za, až nieco take sa zrealizuje myslim, že same budeme prekvapene kolko ludi ma taketo problemy.No vidis mala si super vikend, ber to tak, že je realna sanca, že bude už len dobre, drž sa toho!

Reklama

Přidat komentář