Reklama

Panická porucha 2

eva rokytová (Pá, 11. 3. 2005 - 02:03)

No já to taky nemohu vylovit:-(( Tak po probuzení všichni hezky poděkujte za nové ráno.... a ty, Karle, poledne.... já taky poledne :-))))

Karel (Pá, 11. 3. 2005 - 01:03)

Pajko, taky se mi furt přehrává ten večerník z 9.3. a když kliknu na datum 10.3. tak tam večerník není. Třeba to dají na net až zítra? Kouknu tam i zítra, vlastně už dnes... Dobrou.

Judita (Pá, 11. 3. 2005 - 00:03)

Stále se mi přehrává JM večerník z 9.3., nedělám někde chybu? Jinak Pajko držím palce.Barčo, pro zajímavost, já jsem po Anafranilu přibrala přes 20 kg a nešlo to vůbec shodit ani způsobem 14 dní ke snídani čaj, k obědu jogurt, večeře jablko. Po jeho vysazení od září mám už 12 kg zase dole bez většího snažení. Co ale bylo velice pozitivní za celou dobu co jsem ho brala nebyla jsem nemocná, myslím chřipku, či rýmu. Zato tento týden mě to dostalo.

Kamča (Čt, 10. 3. 2005 - 21:03)

Ahojík lidičky...Pajko, přeju hodně sil do příštích dnů. Taky tomu moc nerozumím, ale snad vše dobře dopadne..Leníku, no, doufám, že budu patřit taky k té menšině, co nepřibírá :o)) Já přibrat už nesmím.. 14 dní bez něho nakonec nebudu, protože nikam nejede. Včera asi někde uklouznul nebo co a bolí ho koleno. Má to prej nateklý a sotva chodí. Jedno koleno má v háji už z dětství a tohle je to druhý, takže se asi fakt jen plazí... Zítra se teda jedu za ním podívat a budu tam zas na celý víkend. Ani se mi nechce. Teda ne, že by se mi nechtělo, jen to vypadá, jak kdybych nechtěla, aby někam jel..On mi ale napsal, že to tak nebere a chce, abych za ním přijela, tak teda nakonec pojedu. Ráno jedu na ten odběr krve a pak někdy odpoledne za ním. Bojím bojím, nesnáším krev..Omdlívám..fůj a to mi budou brát dvě zkumavky. Sice to nic není, ale pro mě je to vždycky děsný.. Ten tvůj miláček by se měl zamyslet nad prací a zdravím.. Nic přeci není důležitějšího než zdraví! Přeju, aby se z toho brzy dostal...Romi, to musí být asi děsný, když děti do školky nechtějí. Uvidíš, že to bude brzy dobrý a kluci si zvyknou. Já nikdy problémy se školkou neměla a vždycky jsem se tam těšila. Školku máme tak 30m od domu a já tam pak už chodila i sama. Uvidíš, že se tam za chvíli bude klukům líbit a budou se tam těšit..

Lenik (Čt, 10. 3. 2005 - 20:03)

Barčo - tak to gratuluji, že jsi nepřibrala po AD. Psala jsem,co mi řekl psychiatr... že nepřibere jen málo lidí. Já si myslím, že každý v depresi reaguje jinak. Jsou lidé, kteří hubnou a jsou lidé, kteří tloustnou. Ty patříš asi mezi ty šťastnější... já přibrala deset kilo.Kamčo - Když jsi neztloustla za 1,5 měsíce, tak to už asi bude dobré. Nemusíš se bát. AD účinkují po 2-3 týdnech, takže už bys dávno nabírala... a kdy že to budeš na 14 dní sama? Pajko - Škoda, že tady na severu Čech Jihomoravský večerník nechytáme. Ale na czech-tv to najdu. A ty tam jako povídáš, jo? No hééééleeee, mediální hvězda číslo čtyři na tomto chatu :-) Rokytko, to je na Oscara!!! Lidičky, už tři dny jsem neviděla svého miláčka. Má hroznou chřipajznu a do toho mu vypukla poprvé v životě alergie. za 14 dní jde na testy. A s tou chřipkou chodí na dvanáctky do práce, pak upaluje domů a potí se v posteli. Telefonovali jsme si a on už sotva mluví... je mi hrozně, když vím, že to přechází, navíc už poněkolikáté. Ale přesvědčit se nedá. Psaní novin je přednější než zdraví... asi.

Pajka (Čt, 10. 3. 2005 - 18:03)

Tak to bylo v Jihomoravském večerníku k přehrátí zítra zdehttp://www.czech-tv.cz/vysilani/index.php?progid=3629&forday=1110322800&streamtype=WH

Ája (Čt, 10. 3. 2005 - 18:03)

oprava:mělo tam být, že ti zaměstanci vás chápou

Ája (Čt, 10. 3. 2005 - 18:03)

Pajko, k té situaci se vyjadřovat nebudu, je to vážné, a žádná sranda, jenže tomu nerozumím.Ale musím říct, že jsi televizní hvězda, teda aspoň pro mě,to musela být expozice jak blázen mluvit do kamery.Hlavně že máte podporu těch zaměstananců a chápu vás, teda spon tak jsem to pochopila.Hodně sil do boje ti přeju.

Pajka (Čt, 10. 3. 2005 - 16:03)

Vládní zmocněnec pro Jihomor.kraj, Ing.Korbel, jak likviduje firmu Tech-Trade a jejích 50 zaměstnanců. Střet zájmů. Jinak to zpracovává Respekt, Právo, MF, ČTK a regionální list Slovácko. Zaměstnanci vyrazili na hodonínskou radnici a za Korbelem, nechtějí ztratit zaměstnání a já nechci ztratit je!!!

Ája (Čt, 10. 3. 2005 - 16:03)

Evi jestli to bude jen ve JM večerníku, tak ti natáčení nepomůže, ale dnes jsem zjistila, že na www.czech-tv.cz se dají tady tyhle zprávy přehrát,...radši se kouknu.... jo dají, ted si přehrávám ten včerejší, jsou tam všechny zprávy a ještě jiné pořady,je to v sekci vysílání on-line. Takže ani nemusíš nahrávat.Tak a Já jdu dnes taky omylem na koncert, páč někdo onemocněl a nemůže, ale je to klidnej koncert v divadle.Tak se vyzbrojím a vyrazím. Měj te se.

eva rokytová (Čt, 10. 3. 2005 - 16:03)

Ditunko - ať choť buduje poličky nové. A zlý duchové z těla ven!!!Pajko, nechám si to natočit, divadluju dnes, tak to v noci zkouknu.Věřím, že spravedlnost nebude slepá!!!!!!!

DITA (Čt, 10. 3. 2005 - 15:03)

Aspon naznac, čeho se to bude tykat, at víme, kdy nastražit smysly.Dobře to dopadne, nebuj sa, Pajko.

Pajka (Čt, 10. 3. 2005 - 13:03)

Chcete-li vědět, o co jde, dívejte se dnes na ČT1, pokud to nebude v hlavním zpravodajství, pak jistě v Jihomoravském... :((( a držte mi řetěz, aby to sestříhali tak, aby to vyznělo ve prospěch spravedlnosti...

DITA (Čt, 10. 3. 2005 - 13:03)

Karle, večer jsem zkusila poslat ti dva maily.Taky nevím, proč všem ode mě docházejí, jen Tobě ne.HMHM. Asi nakonec pošlu dopis:) poštou.

DITA (Čt, 10. 3. 2005 - 13:03)

EVI , já už na Osc. nemám poličky:) nuže-díky. Lidi dobrý, já už druhej den bojuju asi s atakami, nebo co.Jakobych byla mimo své tělo i mysl, i arytmie se objevily, no já už na ně málem zapomněla.O svalech napjatých a škubání ani nemluvím.Achichchich...bléééééé:(

eva rokytová (Čt, 10. 3. 2005 - 12:03)

Pajko - žádná práce na světě nestojí za to, aby ses kvůli ní nervovala; kdybys chtěla bojovat - jak můj Jirka Wolker - proti všem nespravedlnostem světa vezdejšího chtěla se bíti - utrápila by ses!!!! Já vím, že to žere, jsi bojovnice, ale nevysiluj se!!! Koukni na to s odstupem doby a řekni si, že nervy máš jen jedny... a že spousta lidí za to nestojí, aby ses kvůli nim trápila. Jeden citátek, třeba tě inspiruje: Nedělám nikdy tu chybu, abych se přel s lidmi, k jejichž názorům nemám žádnou úctu..." - autora neznám, ale vím, že je to dobrá životní poučka - klidně bych ji i - v pravý čas - vyslovila nahlas :-))) Jeanni - souhlasím s tím, co ti odpověděl Karel: neurolog a pan Čína :-))Romano moje milená zkoušená outrapami školek!!!! Posílám ti na povzbuzení PP Oscara za bojovného ducha, to víš, je to boj vštípit někomu do hlavy, že máš právo se o svý děti bát - vždyť je to celej tvůj svět!!! Oni si zvyknou, ale každýmu dítěti to trvá rozdílně dlouhou dobu. Zkus na ty soušky teorii: Já vím, že moje děti tady nejsou jediný, připouštím, že to můžete pociťovat, že s nimi máte více práce než s ostatními, ale přesto vám věřím, že víte jak "na ně", aby si zvykli a nebylo to pro ně trápení. Vždy´t i pro vás to bude lepší... Určitě s tím máte zkušenosti, já vám věřím, ale musíte zase vy pochopit mě, že...... ap. Co prubnout ještě nějakou psycholog. poradnu???? Držím palce!!!!Ditunko - no jo, no jo: říkáš, že sis k anorektičkám musela zakousnout perník? No nazdar!!!!:-))) Tvá báseň pro Romanu: "Školku lepší našla jim, v klidu hupla do peřin" je zralá na dalšího PP Oscara, to víš, já mám pro poezii odvěkou slabost...Karle - ano, doktorka mi pak taky říkala, že to u tý melasy mohlo být plísněmi...Ještě jedna perlička pro alergiky: já si ve chřipce dala NeoSeptolete na bolest v krku - to byl běhm minuty alergickej Tanec svatýho Víta!!!!:-(((( Pak v tý 39.4 mi doma čtou, že to jsou pastilky se znecitlivujícím účinkem... tak já byla znecitlivěna do modra čtvrt hodiny, dusila jsem se a připadala jsem si jak se 100 injekcema u zubařky, bacha tedy na ně!:-((((

Romana (Čt, 10. 3. 2005 - 10:03)

Teda Pajko, to už je to tak vážný? Jestli to vyjde v novinách, dej určitě vědět.

Pajka (Čt, 10. 3. 2005 - 08:03)

Díky za podporu, nebudu vás unavovat podrobnostmi. Pokud to vyjde v tisku, budu vás informovat... :(((

DITA (Čt, 10. 3. 2005 - 00:03)

Romčo, však klucí se přestanou houpat a odvážou se, až se bude úča divit.EVI R:článek jsi napsala skvěle, nadpis taky dobrý, téma smutné, bohužel reálné.Radši jsem si k jeho četbě preventivně vzala perník.Dobrou a hezký čtvrtek všem.

DITA (Čt, 10. 3. 2005 - 00:03)

Milá PAJKO, mysli na sebe, svoje tělo a dušičku, vím, že problémy jsou těžké břímě i pro nepanikáře a fobkaře, no a právě proto si zasprostač, utíkej se vykříčet , obejmi strom , svýho přítele, děti, nalij si sklenku červeného, vypij půllitr vody , otevři si okno a DÝCHEJ.To je totiž důkaz, že žiješ, jsi tu hlavně pro sebe a své nejbližší.Ostatní trapiči a problematičtí tvorové Ti nesahají ani po paty , proto nezoufej a věz, že bude a MUSÍ BÝT LÍP... P.S. Julinku jsme pozvali k Marušce ( bývalý Dejmal za Priorem). Mahler nedělá dobře po těle ani mně , ani mé peněžence. Navíc je tam plno, kdykoliv jdu kolem.

Reklama

Přidat komentář