Reklama

Panická porucha 2

martina (Pá, 11. 3. 2005 - 23:03)

Ditko, vykašli se na chlapa, ten můj mi ani pusu nedá - no, ale je to z jiných důvodů - sice ještě nemá chřipajznu, ale něco na něj leze, nějaká obluda, tak nechce, abych byla nemocná - prý...A taky holky holky s holkama...kluci, kluci s klukama...Budeš si asi muset užívat Julinky, než ho přejde pingpong.

martina (Pá, 11. 3. 2005 - 23:03)

Ahoj Juditko, nemusíš nikoho těšit, jo, EviR to umí, ale stačí, když něco napíšeš a cítíš, že je ti lépe. Já někdy mám potřebu se vykecat, někdy ne a ani nestíhám tady všechno číst. Můžeš si tu třeba napsat sama sobě, jaká jsi fajn holka, už to tu zavedla Leník, zeptej se ji, jestli ji to potěšilo. Víš, lidi si zapomněli hrát, kdybychom si našli čas na hraní, tak by bylo všem lépe - nemohou být jen povinnosti, ne? Doufám, Pajko, že jste to vítězství řádně oslavili!!!

DITA (Pá, 11. 3. 2005 - 23:03)

Karle, jo poslala, ted zase.Leníku, ani se neptej, od rána je pryč a ted teprv jde domů , musel hrát pingpong , já s malou celej den sama.Hlavně že kamarádi mají přednost.

martina (Pá, 11. 3. 2005 - 23:03)

Ahojte děcka po dlouhé době,zdravím všechny, kterým není moc fajn i ty kterým je jakžtakž a taky ty kterým je OK. Dobrá zpráva - od středy se má prý na nás přivalit jaro, tak snad to dojde i do Česka - ale bez záplav, ale vodohospodáři už mají prázdné přehrady a jsou nachystaní...Pajko, taky jsem tě viděla, jsi HVĚZDA, a jak vidíš, boží mlýny melou spravedlivě.Co se týče chřipky - tentokrát je to nějak silné, klátí se i statní chlapi, nás to ještě nepostihlo, ale i tady je toho dost a dost, chybí děti ve škole i učitelé - tak proč by nemohli novináři, že Leníku - žádné přecházení, ale pořádně zničit nějakou vitamínovou bombou. Co radíš Karle - jak to zvládat?Romčo, už máte vyřešenou tu školku?Barčo, to máš pravdu, že tě nejvíce pochopí, kdo si podobné prožívá, ale stejně si musíme pomoct každý sám, já jsem taky ráda, že tu jste všichni, i když by bylo lepší, kdyby už nám PP dala pohov a byli bychom raději spolek PD /Pokojné Duše/.Kdo je na tom teď blbě s PP? Já jsem se včera v noci probudila asi 3x, že něco neklape, buď arytmie nebo jsem nedýchala nebo jsem už trochu umírala - jenom jsem si říkala, aby to moje díťátko nic nepoznalo, snad mu taky nebylo blbě, jenomže ovivnit to nemůžu, achjo. Jsou tu dneska můrky? A levharti?

Judita (Pá, 11. 3. 2005 - 22:03)

Miss, přeji Ti hezkou a ničím nerušenou cestu a moc Ti to přeju.Mám z toho radost, že jedeš. Je to totiž krásné se jen tak rozhodnout a moci jet. Když jsembyla mladá tak něco takového bylo nepředstavitelné, byli jsme tu zavření. Je to dobře, že je to pryč. Leníku, já myslela těmi nevhodnými příspěvky to, že neumím napsat odpovědi tak abych ty druhé povzbudila, něčím je potěšila. Podívej jak to co napíše třeba Eva R., to je balzám na duši. Mě totiž připadá, že jsem nějak zablokovaná co se týká komunikace. No to je taky blbý vyjádření. Nějak když se ohlédnu se mi přátelé z různých důvodů poztráceli. Nějak se také stalo, že jsem dostrkala práci na prví místo v životě, a že se stala mým jediným zájmem. Karle, díky za vysvětlení levhartů, hledala jsem kde to vzniklo, ale nenašla, špatně se mi načítají stránky, omezili nám rychlost připojení, z důvodu, že prý toho moc stahujeme. Pak když jsem uviděla příspěvky levhartů jsem dokonce zvažovala, že jim snad i mailnu, ale pak jsem si říkala, že to je nápad určitě z horečky. Teď už jsem přesvědčená, že mé nechápání levhartů je způsobeno zatracovaným (i milovaným) účetnictvím, které dělám a že už nejsem schopna vnímat poezii a fantazii.

Barca (Pá, 11. 3. 2005 - 22:03)

Kamco,rika se,ze sehnat dobrou kamaradku je tezsi nez sehnat dobreho chlapa a myslim,ze je to pravda.Ale nezoufej,ja ve ctvrtaku na gymplu zacala mit problemy s mou tehdy nejlepsi kamaradkou,coz pak vyvrcholilo za dalsi 3 roky a skoncilo to tak,ze jsme se dva roky nevidela a az posledniho pul roku k sobe nachazime cestu,ale tahdy na tom gymplu jsem si rikala,ze na vysce si urcite nejakou dobrou a kamosku najdu a hroznemoc jsem chtela a zkratka to neslo,pak jsem to prestala resit,prisla do Olomouce a sup! tri nejlepsi zenske meho zivota.To se taky rika,ze kdyz neco moc chces a hledas,tak to nejde a jak se na to prestanes tak soustredit,tak to prijde samo.Urcite ale nezoufej,jeste toho ma hone pred sebou a uvidis,ze nekdo se na obzoru objevi,kdyz to budes nejmin cekat.Kajo,muzu se te zeptat,co vlastne delas? Z tvych prispevku mam pocit,ze toho delas opravdu hodne,rozumis medicine,prekladas a nevim co jeste...Jak to s tou mrškou PP zvladas?

Kamča (Pá, 11. 3. 2005 - 21:03)

Lidičky, tak jsem si myslela, že jsem z té deprese venku, ale jakmile se začíná blížit pondělí a škola, tak to na mě zase skočilo. Chjo, já tam nechci.. Vůbec se mi tam nechce. Dneska jsem měla jeden menší atak, ale i tak to bylo nepříjemný. Měla jsem jet za broukem a děsně jsem se začala bát té cesty. Nakonec cesta byla docela v pohodě a taky jsem si skvěle pokecala s řidičem. Máme skvělýho, mladýho a krásnýho řidiče, kterej s náma jezdí každé ráno a občas s ním jedu i domu. Dneska, když jsem šla koupit něco na zub mi někdo zatáhl za batoh, byl to on, tak jsem šla zpátky na autobusák s ním. Musím totiž přestupovat a měla jsem půl hodiny času, tak jsem šla do obchodu. Vzal mě cestou přes hlavní silnici, pak kolem jeli policajti :o) ještě, že nás neviděli, protože bychom platili pokutu :o) Měl ještě chvíli do odjezdu, teda odjíždí ještě o pět minutek dýl jak já, tak mi řekl, ať se jdu k němu schovat do autobusu. Pokecali jsme a v tu chvíli už mi bylo celkem dobře. Když jsem dojela k broukovi, bylo všechno v pohodě, ale před chvilkou na mě padla zas ta hnusná deprese...chjo..Barčo, ani nevíš, co bych dala za jednu kamarádku, která bydlí někde poblíž a se kterou bych se mohla scházet a chodit třeba pařit nebo tak něco. Místo toho všeho sedím akorát u počítače a kecám s lidma na ICQ a u toho jsem pořád tady..Na ICQ mám pár dobrých kamarádů, ale není to ono. Mám tam svýho nejlepšího kamaráda, se kterým se bohužel vidím jen o prázdninách, protože je až z Brna, ale známe se od dětství a net nás dost sblížil...jsem ráda, že můžeme komunikovat, ale není to ono...

Karel (Pá, 11. 3. 2005 - 21:03)

Levharti, ahoj, dnes jste utekli z řetězu a rozhodli jste se promluvit tady a koukám, že máte zrovna nějakou smutnou náladu, já vím to je nemoc z nedostatku výživy bezchlorelitis acuta, takže sypu sypu kilo chlorely a už ať máte zelené jazyky a klídek na levhartí duši :-). Šelmička s taky může dát samozřejmě.Barčo, levharti vznikli tak, že jsem pracoval na překladu dok. filmu o levhartech pro National Geographic TV a když jsem levharty poslal po drátech pod oceánem do USA, tak někteří tady prostě zůstali a chodí s námi na popraviště k ohníku (což jsou noční hodiny PP chatu). Dito, nepřišlo nic ani teď. Zkoušelas to poslat na oba maily? Ten, co mám tady, to pak stejně přeposílá na ten s jménem a příjmením zavináčem a gmx.net. Koncovka je net, ne cz, mám tu adresu v Německu.

šelmička (Pá, 11. 3. 2005 - 21:03)

aauuuuuuúúúúúúúúúúúúú, protože je nemocný:-(((((((((((((((((((((((((, víš Leníku, proto:-))))))))))))))))

Barca (Pá, 11. 3. 2005 - 21:03)

Ahoj lidicky,duofam,ze se mate vsichni dobre,navzdory pocasi. Konecne je mi trochu objasneno,co byli ti Karlovi levharti!!:))Judi, s tim Anafranilem jsi me dostala,jeste ze jsem to nevedela,nez sem ho zacala brat,to bych byla z toho paf.Kamco a Judi,k tem kamaradkam,ja mam tri nejlepsi kamaradky,za ktere bych dala ruce do ohne ( a ony za me-doufam), mame za sebou i ruzne krize,ale ty nas spis stmelily nez rozhodily,takze navic se uz berem takove jake jsme,i s chybami,ale stejne se s nimi o PP moc nebavi.Sem tam neco reknu,ze mi treba bylo trochu hur,ale nejak to nerozebiram,nechci je s tim obtezovat.Ja to v podstate neresim s nikym,jen s vama z PP,protoze vy me chapete nejlip.Stejne kdyz to nekomu z blizkych reknu,nakonec si musim pomoct sama,nikdo jiny to ze me nesunda.Mozna je to chyba a mela bych se trochu vic otevrit,ale zkratka jsem takova.Proto jsem tak stastna,ze mam vas.Miss,krasnou cestu a zadne PP ataky,ale tam bude hodne slunicka,takze PP urcite zaleze!!!!Diti,mne taky neni v poslednich dnech zrovna nejlip,nemam primo ataky,ale porad je mi tak nejak uzko a obtezujou me vselijaky uzkostny myslenky,snazim se je zahanet,ale sem tam to na me pada a ztracim takovou tu radost ze zivota (ze si ho nemuzu kvuli tem uzkostem poradne uzivat),sem tam derealizace apod.Ach jo,typicky mix s lehounkou depresi,doufam,ze to brzy prejde.Pajko,tobe gratuluju,ja stahla vecernik bez problemu a drzim vam palce!!!Jste v pravu.

Leník (Pá, 11. 3. 2005 - 21:03)

A proč ne zdravého levhartíka? :-))))

šelmička (Pá, 11. 3. 2005 - 21:03)

AUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!Já chci taky svého nemocného levhartíka:-)))))))))))))))))))))))

Kamča (Pá, 11. 3. 2005 - 20:03)

Miss, taky přeju hodně štěstí a úspěchů na cestách...Leníku, tomu mýmu nic jiného nezbývalo, jelikož mu to nateklo a tím, že má tu hemofylii, tak je to tím horší. On už to zná, proto ví, co může a co ne...Evi R., to já tu sice nepřespávám, ale pořád obnovuju stránky, abych mohla číst nové a nové příspěvky.. Jenže platím za stažená data, tak budu muset trošku omezit a místo 2krát za půl hodiny budu muset obnovovat tak dvakrát za den :o))) I když bude to těžký :o( Nevydržím se sem nepodívat...

Levhart (Pá, 11. 3. 2005 - 20:03)

vau vau vaaaauuuuuuuuuuuuuuuu mňaukukkokokodákuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... uááuááuáá... haf

levharti (Pá, 11. 3. 2005 - 20:03)

úúúúúúúú, úúúúúúúúúúúúú, hafhafkuku, úúúúúúúúúúúúú,chlorelúúúúúúúúúúúúú, Karléééééé!!!!!!!!!!!!!

Lenik (Pá, 11. 3. 2005 - 20:03)

Nevím :-)))) Asi si chce taky pokecat. Pořád se tu o levhartech jen mluví... tak ať mají také slovo :-)))A co manžel? Ještě zlobí? Esli jo, dostane ne hubu :-))))

Levhart (Pá, 11. 3. 2005 - 20:03)

ouáááááuuuuuuuuáááááááááá...

DITA (Pá, 11. 3. 2005 - 20:03)

Ahoj Leni, sned jo.Copak to tu máme za levharta?Auuuuuuuuuuu ouháááááááá...

Lenik (Pá, 11. 3. 2005 - 20:03)

Ahoj Dituš,my jsme v kotlince u Labe... když byly povodně, měli jsme barák 3 metry pod vodou - já vytopený byt. Tak snad to bude dobré... určitě ano.

DITA (Pá, 11. 3. 2005 - 20:03)

MISS-štastnou a pohodovou cestu přeju...:)EVI, jsi ale šikula, že zvládáš divadlo!!!Mně není ted pár dní nadvakrát, ale bývalo i mnohem hůř.KARLE? tak došly maily dva?Hezký víkend všem a brzké oteplení.Teda pokud možno bez záplav.My jsme v přízemí nedaleko Moravy, no nazdar!

Reklama

Přidat komentář