Reklama

Panická porucha 2

eva rokytová (Po, 14. 2. 2005 - 20:02)

Leníku, bože, nech toho!!!! Máš přece nás! A my tě milujem! Objímám tě na dálku!!! Uvidíš, kolik smutnejch duší se ku mně ještě s tím objímáním přidá :-))!!!! Dneska o půlnoci bude valentýnský mejdlo na popravišti: Karel táhne flašku Ballantine's, Ditunka verše o jaru, a kdoví, kdo - kromě levhartů - ještě přijde. Nikdy nejsi sama - jen tvojí duši může bejt chviličku smutno... Objímejte Leníka!!!!

DITA (Po, 14. 2. 2005 - 20:02)

Katcho, to jsi mě pobavila s prkénkem WC a kytičkou...Bud ráda , že ho spravil už po měsíci...Pajko, to jsou milé verše !Díky za překlepáka oscarového.Jdu omrknout Chýlkovou.

Edita (Po, 14. 2. 2005 - 19:02)

Teda vy jste se dneska zase rozpovídali, lidičky! Skoro mi nevydržela baterie v pc, než jsem to přečetla a to vám chci ještě napsat taky menší příspěvek. Jednak bych vám, nemocným, chtěla říct, že Gelsemium není jen na úzkosti ale taky na chřipku, od včerejška ho užívám a dneska je mi už dobře, zítra vstávám z postele, pokud to takhle půjde dál :-) To, že je Gelsemium i na chřipku, jsem se dočetla v jedné chytré knize o homeopatii.Valentýna taky doma moc neslavíme, ale dostala jsem Kinder vajíčko a džušík Relax, což mě docela potěšilo. Katcho - můj manžel bude asi podobný atiromantik jako ten tvůj. Někteří muži už takoví jsou, ale je třeba u nich hledat jiné kvality :-)Pokud mi zítra manžel přinese z práce kromě pc i kablík, tak vám napíšu víc. Dneska už budu končit, pozdravujte za mě na popravišti :-)

Lenik (Po, 14. 2. 2005 - 19:02)

Lidičky, je mi spíš smutno, když tady čtu o tom, jak slavíte Valentýna. Já jsem totiž dneska sama. A včera jsem byla taky. Jak já bych Valentýna slavila, chtěla bych dostat kytičku a bonbony... ale nikdy v životě jsem neměla partnera, který by tento den uznával...Co se týče studených rukou a nohou, už fakt nevím, co s tím. Zas tak moc nízký tlak nemám, takže předpokládám, že je to od nervů. A já pitomec jsem si poslední dny naordinovala každé ráno nalačno kafe, protože jsem si myslela, že mi to zvedne tlak a automaticky se mi prokrví končetiny... a jsem akorát tak v depresi. Ježiš, mně je smutno!!!

eva rokytová (Po, 14. 2. 2005 - 19:02)

Ájo - tos mě doopravdy potěšila! Paní Valja je skvělá - kdybys chtěla vědět víc, napiš mi na e-mail. Jsem s ní totiž pořád v kontaktu!!! Dokonce jsem své dceři dala jméno podle hrdinky jedné její knížky - Nenávidím a miluji(Livie)... Už jsi ji také četla? Naladím tě: "Miluji a nenávidím. Proč tak činím, možná se ptáš. Nevím, ale cítím, že to tak je, a mučím se tím." Anebo... když dnes máme toho Valentýna: "Ať nikdo neodchází proti vůli boha lásky, anebo ať si je vědom, že šel přes zákaz boží..."

Karel (Po, 14. 2. 2005 - 19:02)

Zuzi, s temi kompromisy mas pravdu a ja jsem urcite schopny delat kompromisy a byt tolerantni, ale tady je problem uplne jinde a nezalezi to ani tak na mne. Ty jsi ta Zuzka kolegynka prekladatelka, jak jsme si vymenili par mailu?

Ája (Po, 14. 2. 2005 - 18:02)

Pajko díky, musím říct, že jsi mne tou básní k 1. máji dostala, ještě nikdo mi nikdy báseň neposlal.Do takových myšlenek a rozpoležení se ted dostávám u knížek od Vajli Stýblové, které jsem si vypujčila z knihovny, nemůžu si pomoct , ale je skvělá.A je pravda, že jsem ho zažila (ten 1. máj) maximálně jako malý prvňáček, druháček a to mi šlo spíš o ty barevný balonky, než o něco jiného, byla to spíš zábava:-)))

Pajka (Po, 14. 2. 2005 - 17:02)

Vy máte dnes všichni spíš Oskarovo. U vatry dnes nebudu, musím jít brzy na kutě zaspat hlad, konečně jsem mohla vystřídat jabka hroznama, další valentýnka. A vy se neopijte!!!Katcho, spravený prkýnko bych brala, já bych to asi vůbec preferovala jako kutil, pokud nebyl takový moták jako ti dva Pat a Mat?Jasně, že homeokuličky sypu do dlaně, takže znehodnoceniny nemohly zabrat!!! :-) Vidím, že "družba nám pomáhá dělat opravdové zákraky", jak pravilo páže v ruské Popelce :-)

zuzana (Po, 14. 2. 2005 - 17:02)

Karel, ak som to dobre pochopila, nieco nie je v poriadku s tymi zelenymi ocami o devat rokov mladsimi? To ma mrzi, fakt. Z vlastnej skusenosti mozem povedat, je to cele o kompromisoch. Idealy su fajn vec, ale ked sa zamilujes, to je ako ked lietas v oblakoch, a kazdodenny zivot s niekym, to je ako ked kracas po tvrdej hrbolatej zemi, a este k tomu na vlastnych nohach. Su to dve uplne odlisne veci. Ja sa to ucim uz roky, ak nie si ochotny robit kompromisy, kazdy den, znova, stale v niecom ustupovat a prisposobovat sa, vztah nevydrzi. Ale ty uz iste tiez vies o tom svoje.

eva rokytová (Po, 14. 2. 2005 - 17:02)

Karle - Valentine's - Ballantine's , to je hustá směska! To až si přečtou ostatní, tak budem mít dnes u vatry nebývale plno :-))

Katcha (Po, 14. 2. 2005 - 17:02)

Pajko ten vzduch prosímtě chyť do sáčku a pošli ho mému choti. K nám to ještě nedorazilo .Nebo je vůči těmto novým složkám vzduchu zcela imunní. Valentýna vem čert, ale on je antiromantik durch 365 dní v roce. Jinak ti držím palce, ať vydržíš s očistou. Už máš za sebou pořádný kus dne, tak by to byla škoda. Z toho Rafaela máš duchovní radůstku. No teď mě napadá, že manžel spravil po měsíci záchod. Že by dar k Valentýnu? Třeba najdu večer na prkénku kytičku:)))Ohledně Gelsemia, taky jsem první balení více méně rozsypala. Než mi došlo, že mám nad víčkem jako do kalíšku kroutit hrdélkem a začnou padat. Pak už je do sebe kopu jako panáka. Hlavně ne Pajko do ruky. To prý homeopatika nějak ruší.

Karel (Po, 14. 2. 2005 - 17:02)

Mne se sice hlava nemota, ale taky jsem jednou nenafoukl :-). Pak jsem jeste parkrat foukal do balonku policajtum a tam jsem nafoukl (ale nezbarvil). Myslim, ze nektere ty detske balonky mozna ani nejdou nafouknout clovekem, jen strojem, ale nevyznam se v tom, Katchko. Neter jednou chtela nafouknout balonek a neslo mi to. Policajti to ale chteli casteji, kdyz meli ty sve akce, tak proc jim neudelat radost, kdyz ten jejich balonek je hracka oproti tomu detskemu.EviR, kdyz je ten Valentine's, tak to abych na popraviste dnes prinesl nejlepe Ballantine's, ne?Pajko, 1. maj za minuleho rezimu jako agorafobicka expozice, to je taky moc hezky :-). A laska jako stin, ako by povedali priatelia na Slovensku (však? možno len na strednom?) - tobôž. Albo aj na Vychode še tak hutori?

Pajka (Po, 14. 2. 2005 - 17:02)

www.zalesoft.com/mp3/hani/hani-malicka.mp3

eva rokytová (Po, 14. 2. 2005 - 16:02)

Pajko, pořád se učíme! U mne je to tak, že ač již mám velkou praxi v aplikaci, přesto výsledek je tristí: 3 kuličky pod jazyk, 4 na zem :-((

eva rokytová (Po, 14. 2. 2005 - 16:02)

Pajko - tady homeodozor! Gelsemium 30 CH stačí 3 kuličky "bóchnot" pod jazyk a nechtat jemně rozpusit. Účinnost je u každého individální, ale obvykle dochází k úlevě do 5 minut... Nemůžeš být výjimkou!

Pajka (Po, 14. 2. 2005 - 16:02)

Lea, Ty jsi dnes fakt rozdavačná! :) Mně by to stačilo jednou! není to třeba tím, že jsi z tej bohémskej rodiny a na těch kliknutích na "odeslat" Ti až tak moc nezáleží?Gelsemium nevím...zatím to výrazně necítím, trénuju dávkování, jak vysypat jednu minikuličku a nehledat ju po těle, po zemi, po pohovce 2 hodiny. Ale má to něco do sebe. Vlastně, pokud by se dostavila opět kámoška ataka, budu se snažit vyprázdnit celý obsah a zase ho tam naládovat zpět a to jestli mě nepřeladí na jiný myšlenky, tak už nic. Představuju si Evu, jak má v pohotovostní poloze své 4 kuličky Gelsemia 9CH always ready a obratně nenápadným pohybem je šoupne pod jazyk a čeká na úlevu. Já jsem taková netrpělivka, že cucám a cucám až nakonec nevydržím a koušu a drtím... :)

jindra (Po, 14. 2. 2005 - 16:02)

Zdravím všechny z postýlky:-))). Skoro celá rodina ležíme doma s chřipkou, tak jen krátce, protože jsem všechno nepřečetla, ale reagovat musím: PAJKO, básnička je moc nádherná, taky mi ukápla slza na polštář.. To jsi sama "vyplodila"? Máš můj obdiv..TOME, takových citlivých mužů jako jsi ty není mnoho, napsal jsi to krásně...a cítím to podobně jako ty...EVI R, tak udílej Oscary!! Zaslouží si to, možná jsi tak už udělala, fakt jsem ty příspěvky jen tak prolítla..Jdu do hajan, bolí mě celé tělo, tak hezkého Valentýna všem!!! Jindra.

Pajka (Po, 14. 2. 2005 - 16:02)

Katcho, myslím, že je něco ve vzduchu. Asi se muži mění, možná vzniká něco, co by se dalo nazvat muž 21.století. Dnešní svátek jsem se rozhodla ve svém vztahu ignorovat. A co se stalo? Přítel odběhl z práce do města, což je běžné, ale pak dal kolegyním krabičku Raffaell a další obřadně přinesl i mně a políbil mne. No, to by se dřív stát nemohlo! A tak si tu o tom přemýšlím, jak jsem dřív vymýšlela, čím bych mu udělala radost a jak bych mu projevila lásku a on se na to tvářil jako na dětinskosti a zženštilosti a tak jsem si řekla, že na to kašlu, že si na to prostě nepotrpí, tak se nebudu vnucovat. A tak mě napadá citát o tom, že "Láska je jako tvůj stín. Běž za ní, bude před tebou utíkat, utíkej od ní, poběží za tebou..." a taky to, co napsal Tom, že lidi mohou bláznivě milovat ve 20,40,60, nevím, proč přeskočil 50, když já taky miluju... :-) akorát se na svá Raffaella jenom dívám, protože bych se dnes chtěla vydržet čistit. Mám v sobě 3 jablka a 1 hrušku a 2l bylinkového čaje a mám hlad i chuť na jídlo, ale vydržím to asi, možná, chtěla bych :)

Lea (Po, 14. 2. 2005 - 16:02)

Pajka - to si mi dala teda, ja som vyrastala v bohemskej rodine u naas sa vyhadzuje polka kurata. Takze ja som opacny extrem mojho medvedika (priatel). On je schopny stat pri smetiaku ked niekto vyhodi male akvarium a rozmyslat ci sa zide. By ste neverili co vsetko doma mame. Keby som ho vylozila na smetisko skonstruuje za hodinu recyklacny stroj. Mila Pajka daj nam vsetkym vediet ako na teba ten zazracny liek posobi.Dnes sa opat vratim k joge a ak nie k nej tak ku relaxaciam urcite.

Lea (Po, 14. 2. 2005 - 16:02)

Pajka - to si mi dala teda, ja som vyrastala v bohemskej rodine u naas sa vyhadzuje polka kurata. Takze ja som opacny extrem mojho medvedika (priatel). On je schopny stat pri smetiaku ked niekto vyhodi male akvarium a rozmyslat ci sa zide. By ste neverili co vsetko doma mame. Keby som ho vylozila na smetisko skonstruuje za hodinu recyklacny stroj. Mila Pajka daj nam vsetkym vediet ako na teba ten zazracny liek posobi.Dnes sa opat vratim k joge a ak nie k nej tak ku relaxaciam urcite.

Reklama

Přidat komentář