Reklama

chci zemřít

parchant (Ne, 29. 3. 2009 - 12:03)

Yossarian:a kam Martin píše?On je ještě naživu?:-)

parchant (Ne, 29. 3. 2009 - 12:03)

Hanka:
http://www.stanekjiri.borec.cz/text/metody.txt

Yossarian (Ne, 29. 3. 2009 - 12:03)

Nelži Li....nepíšu na všechny diskuze....nesnáším podvodníky a opruzovače......jako Martin a Hanka.....a ty je naopak podporuješ.....jak vidíš, měla jsem pravdu, včera tu Martin chtěl psát a když pochopil, že tady už z nikoho peníze nevyrazí, tak otravuje jinde....

Hanka (Ne, 29. 3. 2009 - 12:03)

Li, přesně tak to chci. Hledám způsob, ale jakmile ho naleznu, nechám si ho jako rezervu do šuplíku a nebudu se tím již tolik zabývat. Když ono je to tak těžké, kdo něco ví, tak neprozradí, protože si myslí, že by mi uškodil, což je v mém případě přesně naopak. A pak jsou takoví, kteří si myslí že ví, ale ve skutečnosti nic neví.
A pak jsou takoví jako Yoss, kteří nevědí vůbec nic o mně ani o sebevraždě, hlavně že prudí a vylévají si svoje agrese na všech diskuzích.

Yossarian (Ne, 29. 3. 2009 - 12:03)

No ty chceš spíš opruzovat Hanko a donekonečna opakovat, že chceš umřít ....ale pořád tu jsi ....takových už tu bylo víc .....snažíš se akorát na sebe strhnout pozornost .....umřít vůbec nechceš...tak už se nevtírej.... vtěrko.Tady se nic nedozvíš.

Hanka (Ne, 29. 3. 2009 - 12:03)

Parchante, já jsem na tom stejně. Nehodlám to udělat dneska ani zítra, ale chtěla bych vědět jak, neboť to opravdu uklidňuje. Jak píšeš o těch sračkách, tak to vidím úplně stejně. Napsat, že rady najdu za 5 minut na netu může napsat jenom ignorant, který nikdy nehledal a nemá o tom ani šajnu.

parchant (So, 28. 3. 2009 - 23:03)

Já jsem teda hledal na netu opravdu hodně a žádný nový převratný způsob,jak se bezbolestně a rychle zabít neznám.Hanko,tady asi opravdu hledáš radu marně.Mně je zdánlivě dobře,sebevražda není to,na co bych myslel každou minutu,ale když si vzpomenu na všechny ty sračky,které život přinaší,tak mi z toho není dobře po těle.A ta myšlenka,že se můžu kdykoliv zabít je strašně uklidňující.Člověk musí být bez emocí,jít do toho chladnokrevně a mít dobře rozmyšlen způsob,jakým to udělá.Kdysi jsem v novinách četl případ chlapce,který se nadýchal obyčejného plynu do zapalovače,následně ztratil vědomí a začal zvracet.Pak se asi těmi zvratky udusil.To už nevím přesně.Ale docela mě překvapilo,že i tak může člověk ukončit život,ať už to bylo záměrné,či ne.

Elenka (So, 28. 3. 2009 - 21:03)

Hanko, Yossarian má naprostou pravdu, nemusím to opakovat.
Hraješ tady prostě něco, co nechápu a že Tě to vůbec baví, proč si nenajdeš jiný způsob zábavy, cokoliv, jinou diskuzi. Jsi divná....

Yossarian (So, 28. 3. 2009 - 20:03)

Ty si každej sežene za pět minut na netu ......ty jen hraješ komedii, že chceš zemřít , komediantko....

Hanka (So, 28. 3. 2009 - 20:03)

Neprudím. Jen sháním informace. Stejně jako parchant.

Yossarian (So, 28. 3. 2009 - 19:03)

Kdyby ses chtěla zabít Hanko, našla by sis to sama......ale ty tady chceš jen všechny důležitě upozornit, jak se zabiješ a vůbec to nemáš v úmyslu,jen prudíš..........stejně jako Martin.........ten zas potřebuje prachy....

Hanka (So, 28. 3. 2009 - 19:03)

Když je to tak jednoduchý, tak proč to teda nenapíšeš? Li, proč by to měl někdo za mně provádět? Co si provedu sama, tak odpovědnost je na mně. Spíš mi připadá že Elenka žádný způsob nemá a prostě tu jen plácá.

Elenka (So, 28. 3. 2009 - 19:03)

Li, nežiju u rodičů, ale sama, a tak mi to vyhobuje, mám ráda hrozně samotu a klid, za vším je hrozný strach ze změn a z nových věcí a neúspěchu. Jo kdybych byla u rodičů, tak by mě to táhlo více někam pryč a nemusela bych sebou tahat nábytek.

Elenka (So, 28. 3. 2009 - 19:03)

xyz, tak to je obdivuhodné, že jsi tak dokázala žít, tohle by na mě nebylo, ani být o 10 let mladší, já vlastně žiji ze dne na den ,ale ne třeba na ulici nebo vím aspo? přibližně, co mě čeká zítrá pozítří....že nic, pokuď se nestane zázrak. A na velké změny jsem hodně špatně adaptabilní. Tím odpovídám i Tobě Li, že bych to nedokázala. Když už jsem někam jela, tak jsem se balila aspoň 3 dny a nedokážu vzít cestovní tašku a vyrazit, já nedokážu neplánovaně jít někam třeba na 3 hodiny, jsem v tomhle hrozná, prsotě zatvrzelá a neměnná. Takže já ztratit úplně to co mám nebo prostě něco se stát, co nemůžu překonat, tak to skončím, mám šílený strach ze smrti, panický a nenormální, ale tím způsobem, jak bych odešla, tak bych to snad zvládla, i když nerada.
Hanko, nezlob se na mě, ale prostě není ani dobré, že já takto píšu, natož tady ještě psát způsob, i když je tak jednoduchý.

Hanka (So, 28. 3. 2009 - 19:03)

No nevím, já kdybych věděla jak a trápící se člověk se mně zeptal, tak bych považovala za svoje poslání tu informaci, a né si na ní sedět, s tím abych si to našla na netu. To je ale falešné alibi pro odmítnuní někomu radu. Konečné rozhodnutí je totiž na mně takže jaké výčitky Li? Blbost co?

xyz (So, 28. 3. 2009 - 16:03)

Elenko, jestli toužíš po změně svýho života, tak jdi do toho. Já jsem po maturitě měla velkou životní krizi, tak jsem utekla z našeho miniměstečka do velkýho města, které jsem vůbec neznala.., osamostatnila jsem se. Nebylo to nic jednoduchýho (nové prostředí velkoměsta,noví lidi,nová práce),neměla jsem nejdřív ani kde bydlet, ale tak nějak se to semlelo, že mě po školení nechali od práce dýl na hotelu a pak jsem šla na ubytovnu. Byla jsem v situaci,kdy jsem málem spala na nádraží s velkejma báglama a měla přitom chodit do práce. No dopadlo to dobře, ale musela jsem žít "ze dne na den", prostě řešit každý problémy jen tak, jak přicházeli, nezabývat se minulostí ani vzdálenější budoucností, prostě jen ten konkrétní den a noc. Nevím, jestli na tento systém člověk přepne v hlavě automaticky, ale ikdyž jsem bývala vždycky velký šťoural v minulosti a velký plánovač, tak tohle šlo nějak samo, takže jsem to zvládala velice dobře, teď zpětně ani nechápu, že jsem to brala tak vpohodě a z ničeho se nehroutila a nepanikařila. Určitě to jde, neboj se toho. Vypadá to složitě, ale až se do toho pustíš, tak najednou zjistíš, že už je ta velká změna za tebou a žiješ svůj nový život ;o).
Jinak já taky ráda pomáhám druhým. Pomáhá to i mě samotné. Ten dobrý pocit stojí za to. Mám ráda slogan: Druzí ti mohou pomáhat, druzí ti mohou radit, ale člověka ze sebe musíš udělat sám...

Elenka (So, 28. 3. 2009 - 16:03)

Hanko, no je spoustu možností, můžeš si to najít i na netu, já Ti nebudu psát svůj způsob, který bych zvolila, to je jako bych Ti fakt rovnou pomáhala, je to hnusné o tom už přemýšlet a psát, natož to někomu poradit, no to ne. Nepsala jsem, že mám způsob, který můžu všem doporučit, nic takového.
Li, no tak Ty jediná to naprosto chápeš, no výčitky bych měla, ale hl. bych to neudělala, abych to vůbec řekla člověku, který to chce udělat. Já to třeba řekla doktorce, protože u té vím ,že s tím nic neudělá. A podle mě Hanka nemá deprese, ta se tady projevuje opravdu zvláštně.

Hanka (So, 28. 3. 2009 - 14:03)

Nechci, aby jsi mně živila ani materiálnš pomáhala. Můžeš mi pomoct jen radou. Psala jsi že znáš způsob jak to skončit, aby to bylo bezbolestné, a ted se vykrucuješ. Mám ten tvůj příspěvek sem zkopírovat?

Elenka (So, 28. 3. 2009 - 14:03)

A Hanko, já bych ráda pomáhala lidem, kteří to potřebují, ale nepsala jsem o tom ,že to dělám, ráda bych, ale na dálku nevím třeba jak a nebo někdo potřebuje opravdu pomoci materiálně, což nemůžu, najíst bych mohla dát ,ale to člověka nezachrání, pokuď ho nebudu živit delší dobu....

Elenka (So, 28. 3. 2009 - 14:03)

Hanko, počkej, co myslíš tím ,že znám způsob jak to udělat- jako ukončit život ? Takovéhle špatné rady bych nikomu nedávala. Jo jednou mi Martin říkal, jak to asi skončí, ale nevím, jestli má stejný plán, psal mi jen sms včera.

Reklama

Přidat komentář