Reklama

chci zemřít

Honza (Čt, 30. 4. 2009 - 08:04)

Dlouho jsem přemýšlel, jestli to sem napsat. Ale co, udělám to, třeba mě ukamenujete, ale mně je vás líto. Takže: bacha na Elenku. Je to Karinka z diskuze alkoholismus, alias čtenářka z antidepresiv. Je to těžká alkoholička, všude se vetře, s každým si chce psát a rozvrátí každou diskuzi. Jen se mrkněte na antidepresiva tak tři, čtyři měsíce zpátky. Yossarian je proti ní sluníčko. A že by něco zachovala v tajnosti? No, však uvidíte samy.

Elenka (Čt, 30. 4. 2009 - 08:04)

Hezký den všem. Taky musím se přidat.
Náhradnice, napsala jsem Ti mail teď jen první část, protože mi je zase zle.
Lenko, já to mám se spaním různé, bohužel dost trpím přes den, protože bych stále spala jako teď, že nemám ani sílu si dojít do krámu.
A jak se máte vy Majko, Lenko ?

Majka (St, 29. 4. 2009 - 23:04)

Náhradnice napsala jsem ti mejl.

Lenka (St, 29. 4. 2009 - 23:04)

Náhradnice napsala jsem ti mail.
Bohužel trpím nespavostí, takže když vy spíte já se snažím nějak přemluvit tělo ke spánku.
Prasečí chřipka není to správné. A vůbec to není vtipné.

Hanka (St, 29. 4. 2009 - 23:04)

a co debilizací Martino? Možná by nebylo na škodu projít demedializací. Ty media všechno nafouknou i tu prasečí chřipku. Nejdřív se zabíjely krávy, pak kuřata a jiní ptáci, ted se zase zabíjejí prasata. A to všechno úplně zbytečně. Mám v rodině veterináře, ten nad tím vždycky kroutí hlavou. Navíc proč by někdo cestoval do Mexika, když už je to ted i v Německu....

j. (St, 29. 4. 2009 - 21:04)

Martině - ...a demobilizací ... jsi neprošla?

Martina (St, 29. 4. 2009 - 21:04)

Tak kdo chce zemřít - alou do Mexika - a prvním letadlem - jsem zvědavá, kolik by vás do něj nastoupilo, to by se pak vidělo, jak ty bludy myslíte vážně. A to vím o čem mluvím, taky jsem si prošla depresí, derealizací a depersonifikací.

Elenka (St, 29. 4. 2009 - 21:04)

Zdravím vás taky, ještě jsem nakoukla. Lenkou, tak to pak bude třeba jednou Tvůj úkol to na seznamu jak píšeš založit, já jsem nikdy takového nic nezakládala. Já jsem psala Náhradnici dneska a ona mi odepsala už dvakrát. Na ten druhý mail se podívám zítra.
Majko, no bylo mi ráno hůře, teď je to malinko lepší, byla jsem u psychologa.
Máš Lenko pravdu ,že jde psát i tak, aby člověk vše neprozradil o sobě, ale myslím ,že ne tady ,tady to čte moc lidí.
Tak dobrou noc holky, ženy, dámy.

Majka (St, 29. 4. 2009 - 19:04)

Náhradnice, Lenko, Elenko - pozdravuji vás, dnes jsem u pc nebyla - zase směr nemocnice. Ale je to v pohodě už.
Náhradnice - tvůj mejl jsem dostala. Dík a odepíšu. Zatím to nešlo, napíši ti víc v mejlu.
Dobrou noc a mějte se co nejlíp.

Lenka (St, 29. 4. 2009 - 19:04)

Jak Vám dnes je?

Lenka (St, 29. 4. 2009 - 18:04)

Co si řekneme zůstane jen mezi námi na mejlu. Máme dost bolesti a né, abychom si ji ještě přidávaly, tím, že se něco zveřejní. A dělaly druhým radost.

Lenka (St, 29. 4. 2009 - 18:04)

Děvčata, vždy jde psát tak, aby člověk něco řekl a zároveň zůstal v utajení.
Ten zamykací chat je i na seznamu. Prostě se založí místnost s uzamčením. Jen nevím jestli jdou později, když tam některá nebude číst příspěvky , ale i tam by měla být nějaká historie. Dostane se tam jen ten, koho správce pustí ( takto to tedy alespoň fungovalo ).
Jde na mejlu si poslat přezdívku a pak bude správce vědět, že to je ta pravá osoba a né falešná.

Elenka (St, 29. 4. 2009 - 16:04)

Náhradnice, tu otázku jsem tu pokládala taky, že o sobě nic zveřejňovat nebudeme, u mě to je naprosto samozřejmé.

Náhradnice (St, 29. 4. 2009 - 13:04)

Ahoj holky, je fajn, že jste napsaly, jdu se na to mrknout a všem odepíšu. Jen tedy nevím, jak nás propojit a to co tu píšete o tom "zamykacím" chatu neznám. Zatím tedy nebudu zveřejňovat info od žádné z Vás nikde , ani vám navzájem, jan se vás postupně zeptám, zda se chcete propojit i navzájem. Musíme to nějak vymyslet. Elenko, že jsi opatrná je naprosto v pořádku, to jsem i já, jsme na jedné lodi... takže holky, cokoliv si napíšem v mailech, nikde jinde zveřejňovat nebudeme OK? a zezačátku asi doporučuju opatrnost nám všem.

Elenka (St, 29. 4. 2009 - 05:04)

Lenko, já to sice nikdy nezakládala, ale je to asi jednoduché, jak jsi psala ohl. té soukromé místnosti, taková je většina moderovaných místností, že třeba Ty budeš moderátorka to je jedno, jak to nezveme a pustíš tam pak Majku, Náhradnici , mě, ale taky pozor, do takových diskuzí se lží též dostanuo podvodníci, takže dle mailu bychom si mohly vymyslet nějaké heslo poznávací, to nebude problém. Jinak bude chtít někdo vstoupit a žádat Tě a napíše podobným stylem jako já a mohlo by se stát, že to nerozpoznáš nebo si nebudeš jista a on/ona si tam bude nějaký čas slušně rochnit a po čase všechno někde zkopíruje veřejně.

Elenka (St, 29. 4. 2009 - 05:04)

Ahoj, Lenko, tak věřím, že jsme se nespletly v náhradnici a cítila jsem, že je to ta pravá, jen jsem byla opatrná. Jinak je fajn, že jste ji s Majdou napsaly, víš, až se poznáme více, tak propojení vymyslíme. Jinak proč někteří hnusně píšou a netýká se jich to ? To je tak všude, já to nemohla taky dlouho pochopit, nerozumím tomu přímo, když mi do tématu nic není třeba Panická porcuha, tak tam nepíšu a nebo mě to může zajímat či se někde ocitnout, tak proč bych to jiným kazila, co bych z toho měla ? To je něco, čemu nerozumíme, když to neděláme, jistá zlost, škodolibost, mindráky, nuda, já nevím.... Hezký den.

Lenka (Út, 28. 4. 2009 - 22:04)

X máš pravdu v tom co si napsala.

Lenka (Út, 28. 4. 2009 - 22:04)

Majko pěkné sny.

Lenka (Út, 28. 4. 2009 - 22:04)

jak to udělat, aby jsme mohly vytvořit soukromou diskuzi přes mejl, aby jsme se mohly číst vzájemně?
Napadlo mě co tak založit nějakou místnost a zamknout ( na chatu to jde - centrum ).

X (Út, 28. 4. 2009 - 22:04)

maličkosti je i to , že mohu ráno vstát z postele a nebo , že se mohu najíst . že se uvidím s dětma , že si něco koupím nebo upletu svetr vyšiji si dečku obrázek aj není dobré sedět a přemýšlet o tom , že jsem k ničemu .chci vás povzbudit .vím je to zezačátku těžké

Reklama

Přidat komentář