Reklama

PANICKÁ PORUCHA 6 DÍL

JOHANZ (St, 3. 1. 2007 - 20:01)

MARIE
CÍTÍM UPLNĚK ...UŽ DRUHÝ DEN MI TEMNĚ HUČÍ NIAGÁRA V LEVÉM UCHU

ŽEBYCHOM PŘIZVALI SOBOTU NA POKEC?

ČÍM TO ŽE TOLIK KOMEDIANTU MA DEPKY A PP KOPECKÝ,SOBOTA,JOHANZ,VAŠUT ATD

TAK
DAL JSEM SI BIOČOKOLADKU Z PRAVOU BURBON VANILKOU STOPROCENT RUČNÍ PRÁCE A JE TO BOŽÍ....

TO JE KOMBINACE TOPINKA A ČOKOLADA...

Jitka B. (St, 3. 1. 2007 - 20:01)

Evko - já tak žiju v podstatě celý život.
Když to vezmu od základky, tak jsem neměla kamarádky, se kterýma bych něco po škole podnikala. Byla jsem doma a učila jsem se. Občas jsem někomu z okolí hlídala děti nebo je vozila v kočárku. O prázdninách jsem byla taky doma, ale se setrama jsme se jezdily koupat.
Na střední to pokračovalo. Kmarádky žádné. Na diskotéky jsem nechodila, do tanečních jsem nechodila,.. už jsem se také léčila na psychiatrii, tak jsem si prostě připadala jiná a začala jsem věřit tomu, že o mě nikdo nemůže stát.
Na vysoké se to trochu zlepšilo, když jsem žila v podnájmu. Ale zase sama. Jiné to bylo jen v tom, že jsme občas někam s holkama po škole zašly.
Pak už jsem měla myšlenky jen na psaní diplomky a učení na státnice. Nic jiného jsem nedělala skoro 8 měsíců! V té době jsem měla problémy s PP a začala chodit sem.
Vím, že to není normální život, ale já asi jinak žít neumím. Ráno vstanu a nasnídám se, jdu se psem ven, uvařím a sním oběd, kouknu se na něco v televizi, přečtu si vás, něco poklidím, jdu se psem ven a už je večer. Popovídáme si s mamkou, televize a jdu spát. A tak pořád dokola.

Valentyna (St, 3. 1. 2007 - 20:01)

Johanz:-)topinku říkáš?Dieta pokračuje.Já taky.Ale jsem na dobré cestě!Oprášila jsem knižky o zdravé výživě a přihlásila se od února do kurzu na hubnutí:-)Počítám tak v dubnu ze mě bude štíhlá krasavice!!!Budu Vás průběžně informovat o vývoji situace.
Ani nevíte jak Vám závidím,že máte pejsky a kočičky.Strašně bych chtěla nějaký zvířátko,jenže bydlím s dětma v paneláku a jsme většinou doma až večer,to by bylo chudinka.Tak třeba až budu jednou v důchodu..jestli nějakej bude.Myslíte si taky,že pes má mnohdy víc rozumu než většina lidí?

Důchodkyně Mari (St, 3. 1. 2007 - 20:01)

Zdravím milé a pilné panikáře! Píšete si o stošest, já nějak nestíhám, dnes jsem měla inventuru a jsem hotová, ale vše OK. Jen jsem chtěla napsat, že jsem zahlédla upotávku na pátek na - myslím - ČT 1 - pořad Třinástá komnata s Luďkem Sobotou a jen tak mezi řeší jsem zaslechla že trpí panickou úzkostí, tak to bude pro nás možná i trochu poučné, jak on to řeší. Moc vás všechny pozdravuji a děkuji za vaše povídánky. Jinak dnes úplněk - také jste to cítily(i)? Ze západu zdraví M.

JOHANZ (St, 3. 1. 2007 - 20:01)

JITKO
TY CHCEŠ DÍTĚ BEZ VZTAHU? TAK TO JA NEVÍM ....DÍTĚ MUSÍ BÝT ZPLOZENO S LÁSKOU BEZ LÁSKY V TOM NEJEDU...:-( A NAVÍC JAK SI PŘEDSTAVUJEŠ JEHO VÝCHOVU ,ŽE BY JSI TY SAMA A JÁ bych BYL JAKO TEN TRUBEC CO BY jen ROJIL KOLEM ulú....MUSÍME SI ROZDĚLIT PRAVOMOCI....

Evka (St, 3. 1. 2007 - 20:01)

ted jsem tak premyslela nad tebou Jitko a rikam si,ty jooo,jak to vlastne doma muzes cely dny vydrzet.Ja jsem doma cely vanoce a uz se cpu pryc.Neprijde ti to strasne stereotypni?Nastesti jsem dneska pulku dne byla ve meste a zitra jedu navstivit svoje drahousky na koleje,se mi po nich styska:).
Vas si ctu kazdej den,i kdyz neprispivam..Stridave se ucim na zkousku,stridave se chodim provetrat,pak to lip leze do hlavy..Mejte se a krasnej zbytek vecera...

Dášenda (St, 3. 1. 2007 - 20:01)

JOHANZ :))
TY mě vždycky pobavíš.))

Dášenda (St, 3. 1. 2007 - 20:01)

MISS už možná porodila,v porodnici je určitě :))

JOHANZ (St, 3. 1. 2007 - 20:01)

TAK KDOPAK SE DÍVAL VČERA NA TORNÁDO NA NOVĚ A NÁSLEDNĚ KRIMINALKA MIAMI?
TEN SEN CO JSEM POTOM MĚL BYCH VÁM NEPŘAL
JEŠTĚ ŽE JSEM VSTÁVAL V 4.10...ZÍTRA VSTÁVAM ZAS, ALE POTOM MÁM TYDEN VOLNO

MARTINO
JAK TO ŽE BEZ VZTAHU?
JSEM JAKO NÁMOŘNÍK ,KTERÝ PLUJE NA VÝPRAVU K NEZNÁMÝM BŘEHŮM A DOMA MNE ČEKÁ MATKA MÝCH DĚTÍ ...MNOHDY FANTAZIE PŘEDČÍ SKUTEČNOST...

DOKONCE I PP SE DA VYLÉČÍT PŘEDSTAVAMI(AUTOSUGESCI)

PES NA MNE ČUČÍ JAK PAPÁM TOPINKU A VRTÍ OCASEM...KDYŽ NA NĚJ POHLÉDNU FREKVENCE VRTĚNÍ SE ZVÝŠÍ......KLIDNĚ BY MOHL DĚLÁT VENTILÁTOR U ARABSKÉHO ŠEJKA ...

Jitka B. (St, 3. 1. 2007 - 20:01)

Dandy - na zplození dítěte přeci není vztah potřeba.

evakrk (St, 3. 1. 2007 - 19:01)

A ještě jsem chtěla říct, jak jsem ráda, že se nás tu zas tolik sešlo. To je hrozně fajn, prostě jsme jedna velká rodina, mezinárodní.
Co Miss?

evakrk (St, 3. 1. 2007 - 19:01)

Jo a napadl sníh. Není ho moc, ale bílo je.

evakrk (St, 3. 1. 2007 - 19:01)

Ahoj z hor. Vy jste zlatíčka, že vám chybím, ale mám dnes fofr. Dopoledne v práci a odpoledne už definititně vylétl z rodného hnízda synáček. I když je vlastně už polovinu svého života pryč, internát, vojna , pokus stát se milionářem v království za mořem, ale pořád měl doma svojí postel a tak sem patřil. Dnes přijel s náklaďákem, postel zmizela a se svojí snoubenkou si zařizují domov nový. Přeju jim to hrozně moc, jsou mladí, maj se rádi, ale přece jen trošku smutná jsem. I když na nějaké slzy nebyl čas, pomáhám jim balit, do toho vařím, peču, smažím.
No a z knížky Jak pochopit muže, jsem nepochopila nic.Jak jste psali, opravdu to nejde.Ale je to sranda. I když zas bych kecala, jsme s mužem už přez 15 let v práci i doma a kdybychom se neměli rádi a nechápali jeden druhýho, už bychom se asi zabili.
Na chvilku se s váma zas rozloučím, jdu udělat na zítra řízky a hupnu na chvilku do olejíčku do vany.
Ale ještě určitě přijdu.Zatím čaves.

Dituša (St, 3. 1. 2007 - 18:01)

Dandy,ahooj,mám se letecky,stres v patách po většinu dní,snažím se mu vzdorovat,ale je jaksi automatický:-((mám zas docela hnusné ES.Jinak pepča se drží zpátky.Zatím.Tukám.Mimčo je bezvadné,starší "mimčo"už horší,nestačím hlídat nálety -její fyzické výpady na malou.Taky ti chci psát časem mail,fakt ale nemám bud pc u sebe či čas,hlavně klid.Ted mnou cloumá J ,už si ani nevrznu.u pc...čau.Jdu čvachtat postupně obě holky a kuchtit rychlou večeři,,ještě že existuje Krteček!-kluk s čepicí:-).

Dandy (St, 3. 1. 2007 - 18:01)

Moje prémie na konci roku byli pouze o 159 997 000 nižší:-) (snad jsem to napsala dobře...:-))))

Dandy (St, 3. 1. 2007 - 18:01)

Ditušo ahóóóó´j, jak se máš?
EviKu kde jsi?

Dandy (St, 3. 1. 2007 - 18:01)

Míšo, jsi statečná, že jsi dokázala odejít.Moje mamka to nedokázala, a následky neseme všichni...a nemalé:-(
Juditko,Jiřinko, Romanko zdravím. Myslela jsem na Vás i když jsem tady nechodila.
Dášendo, děkuji za pomazánku...já jsem dnes "objevila" Cottage. A je výborný, mňam.
Jitko B. ...miminko bez vztahu? Jak se to dělá?:-))))))
Johanz, myslím že i nuda může přispět k PP. Když jsem byla na MD, a byla jsem čím dál míň v kontaktu s lidima, v podstatě jsem znala jen cestu do obchodu, na písek a domů. Muž celý den v práci a já s dětma...začala jsem mít větší problémy, dělalo mi problém bavit se s cizími lidmi, při telefonování se mi třásl hlas, pak už se mi mezi lidi ani nechtělo, bála jsem se čím dál víc. A pomohla mi z toho částečně práce...najednou se ozvali, že mě berou..a mě bylo blbý to odmítnout a "nechat" vše na manželovi, tak jsem to vzala. První měsíc byl strašný, nejraději bych chodila kanálama,a uklidňovalo mě jen to, že jsem si říkala...jsem ve zkušební době, kdykoliv se můžu sebrat a odejít....no ale pak jsem se trochu otrkala, a bylo líp. Proto není dobře když Jitule omezuje kontakty s lidmi, protože člověk se tomu vyhýbá a vyhýbá...až je pozdě.

Dášenda (St, 3. 1. 2007 - 18:01)

Dandy ahoj,
taky se obdivuju takovým lidem ,kteří dokážu pomáhat a milovat cizí i nemocný děti!

Evinko krakonoško holka naše ,kdepak tě dnes máme?ani se nehlásíš z hor :))

JOHANZ někdy jsou těžký chvíle viď,i s vlastníma matkama natož s cizíma:))

Dituša (St, 3. 1. 2007 - 18:01)

Míšo, Jiřko..dík za pozdravení,i já zdravím moc...nestíhám,kdo v dnešní době ano,že..

MARTINKO HU,,šmarjá, žiješ,ahoooj,nečekáš třeba další mimčo.-))).jak je v HU?ani nečtu celé příspěvky /pořád mi tu kňourají dětičky a něco požadují:-)/,nevím tudíž,jestli ti je dobře po "naší"stránce,snad ano.Už nemám na tebe mail,kdybys chtěla,pisni mi ho v mailu či sem,pošlu ti foto našich holčiček.Co tvé ratolesti?

Evi Rok, pokud bys četla..nevíš o něčem od Boironu,co by případně bylo konkrétně na pitomý ES?

tady zas lije,mějte hezčí počasí i náladu,zdravím...

Dandy (St, 3. 1. 2007 - 18:01)

Ahoj MartiHu jak se máš? Jsem ráda, že se ti moje mailiky ještě líbí...ale na koho už to bude moc, klidně dejte vědět, a já si vás umažu:-)
Jmenovkyně Dano, víš že se mi u Silvestrovského ohňostroje taky dělalo slabo? Nenapadlo mě, že by to mohlo souviset...ale jak jsi to napsala i ty, tak asi jo, protože před tím i potom mi bylo zas dobře.
Míšo...ty břízky mě rozesmály. Marně přemýšlím za který strom bych se mohla schovat já:-(
Dášendo, Martino a Míšo...o adopci už jsem taky mockrát přemýšlela. Děti sice mám, takže tahle moje "potřeba" je dokonale naplněná...ale je mi líto těch dětí co nikoho nemají. Jenomže mám strach sama ze sebe. Bojím se, že kdyby se někdy vyhrotila situace, nadržovala bych svým dětem.
Mám kamarádku...Rakušanku, adoptovala dvě holčičky, sestřičky...s vlastní maminkou si prošly peklem, a ona (ta kamarádka) je z toho dlouho dostávala...měly takové problémy jako strach z lidí, počůrávání se apod. Navíc jim začala dělat problémy ta jejich matka...neměli to lehké a já ji strašně obdivuji, a nechápu, kde bere tu sílu (mimochodem má určitě min.90 kg...a je to hezká a strašně fajn ženská). Ještě navíc si bere domů děti do dočasné péče...takže třeba měli doma půl roku miminko holčičku, která byla postižená a čekala ji operace hlavy, tu operaci přestála když byla u nich, a pak byla nabídnuta k adopci, potom měli doma taky tak půl roku chlapečka, kterého matka se léčila z drog, a teď už je taky v adoptivní rodině, a to ta kamrádka ještě ke všemu studuje nějakou vysokou sociální školu, a chodí pomáhat k postiženým dětem. Když si představím, jak kolikrát přijdu z práce a jsem ráda, že žiju...tak se musím stydět.Klobouk dolů před lidmi s tak obrovským srdcem a díky bohu, že takoví jsou.Já si třeba vůbec nedovedu představit, že bych měla nějaké dítě a po půl roce ho dala pryč. Taky jsem se jí na to ptala...a ona říkala, že ji to samozřejmě taky bolí, ale že ví, že to dítě jde dobré rodiny, a je to tak pro něj lepší. Tyto rodiny se pak dokonce aspoň jednou ročně setkávají.Fakt klobouk dolů před takovými lidmi.
Taky nechápu u nás ty obstrukce nutné ke svolení k adopci. Kolik dětí kvůli nějakým přehnaným nesmyslům přijde o šanci žít líp. Nějaká kontrola určitě musí být, ale co jsem o tom slyšela...tak je to děs. Na jednu stranu dlóóóóuuuze zvažují jestli svěří dítě někomu...kdo už má děti a nikde nebyl problém. A na druhou stranu vrátí dítě matce, která byla zavřená za jeho týrání (dnes v Blesku)a taky to tak dopadlo:-( No je to postavené na hlavu, a otestovat by spíš potřebovali ti co těchto věcech rozhodují:-(

Reklama

Přidat komentář