Reklama

Líbí se holkám David Rath?

pochybné " (Čt, 24. 5. 2012 - 21:05)

Marie Stranska David Habrman - I to se může stát... Povězte, které důkazy byly v případě Davida Ratha podvrženy?
Přibližně před hodinou · To se mi líbí
David Habrman Jakýkoliv z nich ! I když zatím žádný skutečný důkaz veřejnosti nepředložili..jen řeči Radka Johna,kterým snad ani nemůže věřit ani on sám :-)
Před 41 minutami · To se mi líbí
Marie Stranska David Habrman - Řeči Radka Johna přece policie a státní zástupce neuvádějí jako důkaz trestné činnosti Davida Ratha... Důkazem je nález peněz, monitoring telefonátů, schůzek spolupachatelů, předávání úplatků, odposlechy... jednohlasné doporučení mandátového a imunitního výboru k vydání Davida Ratha... To Vám pro začátek nestačí?
Před 30 minutami · To se mi líbí
David Habrman Jednohlasné doporučení..no ještě aby ho nedoporučili :-) Zbavili se ho s největší radostí !! Odposlechy zveřejněny nebyly..pouze to co v nich ÚDAJNĚ zaznělo..Podivné nálezy peněz,které byly nejdřív u Ratha doma a pak pardon nebyly..myslím těch 30 milionů..a těch 10 našli až teď,když je na ně sám Rath upozornil,takže asi pod podlahou nebyly..kde to se nedozvíme..To by bylo asi moc obyčejné..že byly například v trezoru a neznělo by to dostatečně skandálně..pod podlahou nebo v krabici to zní holt jinak..akorát byla krabice nejdřív od bot,pak zas od vína..tak se holt v Česku dokazuje něčí vina :-)

Každý je člověk (Čt, 24. 5. 2012 - 18:05)

..a Rath je prý v soukromí jiný..

On není předevš (Čt, 24. 5. 2012 - 15:05)

My ženy, které hájíme...Ale především chamtivá zrůda, která vždy myslela jen na svůj osobní prospěch. Já bych mu dala k úhradě i celý dluh Středočeského kraje, který dokázal ve svém volebním období ztrojnásobit!!

Taky blbost (Čt, 24. 5. 2012 - 15:05)

Říkejte si co chcete,ale...Všichni z něj přímo nebo nepřímo profitovali. Bude-li odsouzen, součástí trestu bude i propadnutí majetku a exekuční příkaz. Z melounářů budou rázem žebráci. Takže je třeba zabránit odsouzení za každou cenu. A o to se taky snaží.

kuk (Čt, 24. 5. 2012 - 13:05)

Říkejte si co chcete,ale když Ratha hájí manželka,otec i bratr,tak zas tak špatný být nemůže !

re: (Čt, 24. 5. 2012 - 13:05)

My ženy, které hájíme spravedlnost vždy i v případě doktora Davida Ratha, jsme označovány za hloupé naivní husy, které ho musí nutně milovat. Od minulého týdne se potýkám s urážkami ze strany těch, kteří doktora Ratha odsoudili, s urážkami se potýkám proto, že hájím právo člověka na spravedlivý proces. I v roce 2012 si stále někteří muži myslí, že ženy jsou hloupé a méněcenné. Tento fakt je na dnešní dobu velmi skandální a zcela znepokojující. Všichni jsme si rovni, a tak je na místě, když v diskusi budou padat argumenty na úrovni. Znovu a znovu musím konstatovat, že nebráním doktora Ratha, ale bráním právo člověka na spravedlnost. A pokud se nepletu i doktor Rath je člověk.

ROZVOD nebude (Čt, 24. 5. 2012 - 12:05)

»Mučednice« Eva Rathová: Rozvod nepřipadá v úvahu!
Aha! to sdělil její bývalý zmocněnec, právník František Šejnost: „Paní Rathová o rozvodu vůbec neuvažuje. Soustředí se na to, aby manželovi ve složité situaci pomohla po právní i osobní stránce,“ řekl.

A to by ve prospěch rozvodu hrála spousta skutečností. V Hostivici, kde Rathovi bydlí, má o kilometr dál dům Renata Horká (44) – milenka, kterou Rath nikdy nezapíral a s níž má syna. Z nemovitého jmění Davida Ratha navíc nepatří manželce ani cihla, zato dva domy spoluvlastní s milenkou.

Šejnost ale zdůrazňuje, že jeho bývalá klientka myslí především na syna Daniela (10). „Spousta žen na trestně stíhaného manžela zanevře, rozvede se a celá rodina se rozpadne. Toto nechce paní Rathová dopustit, i když ví, že především partnerský život jejího muže není úplně standardní,“ dodal Šejnost.
Psychiatr Jan Cimický: Rathovi mají pevný vztah!

Jak hodnotíte loajalitu paní doktorky Rathové?

„Mělo by platit, že do člověka, který leží na zemi, se nekope. Proto se mnohé ženy v podobné situaci chovají stejně. Nehledě na případné křivdy, hořkost a příkoří v sobě najdou morální princip, který jim dovolí zůstat po boku partnera, i kdyby se od něho odklonil celý svět.“

Jejich soužití ale idylické nebylo…

„Důvodem jsou i děti. Určitě to tady hraje důležitou roli. Já osobně nepochybuji, že by většina žen v její situaci volila jiné řešení, rozvod.“

Vidíte to jako slabost?

„Nemyslím, že by paní Rathová byla slabá žena: ta by v takovém případě využila situace a partnera opustila. Její chování je spíše známka pevné vůle a odvahy, protože stát vedle osoby, na kterou se vylévají stavidla všech možných negativ, není snadné. Lze usuzovat, že navzdory některým skutečnostem se jedná o vztah dost pevný.“ (24. 05. 2012 12:06)

Dějí se horší věci...kdyby někoho zabil nebo něco takového tak by byl rozvod na místě..Takhle rozhodně ne !!

David Rath.. (Čt, 24. 5. 2012 - 11:05)

Přiznám se,že mi je doktor Rath moc sympatický,ale můj muž ho nenávidí a sám neví proč.A všimla jsem si na diskuzi,že všichni muži ho nenávidí.Nemají to co on.Eleganci,vzdělání,inteligenci,lehkou ironii,vznešenost až noblesu a taky prachy.Všimněte si,jak byl nenáviděn i svými spolupracovníky.Radek John se přímo tetelil,jak ho mohl pomlouvat.Taky proto,že dr.Rathovi nesahá ani po paty a z jeho chování a osobnosti nemá nic.

Ano je to tak, on hlavně umí ty lidi vytočit doběla , má v sobě takovou vrozenou nadřazenost a lidi z toho šílí , má image šlechtice a umí věci přesně nazvat , zasáhnout slabý místo .........přesně mířeou ranou..........proto za ním běží lůza a křičí plná nenávisti , on provokuje a je proti nim vysoko......Proto spadl tak dolů, kdo se povyšuje bývá ponížen. Ale on se z toho oklepe a zase o nich bude psát a bude je vytáčet .

žena (Čt, 24. 5. 2012 - 06:05)

Přiznám se,že mi je doktor...No tak to je síla. Jeho chování dávat jako příklad? Arogance, nesnášenlivost, rádoby nadřazenost, tupí a zneuznaný nešikovný felčar to je. Jinak silně narcistický.I ve mně vyvolávak vždy odpor a chlap rozhodně nejsem. Ale tobě bych ho domů fakt přála:-))
Poznámka o lobotomii mně pobavila, asi jí má...

ženská (Čt, 24. 5. 2012 - 05:05)

Přiznám se,že mi je doktor...no tak je asi ve mně kus chlapa, protože já ten jeho libovej obličej nesnáším od začátku a teď se mi jen potvrdila moje intuice.
Ale bohužel - mám ji ještě u mnoha dalších politiků.

Ale bacha (St, 23. 5. 2012 - 23:05)

Přiznám se,že mi je doktor...na sympatie, protože Rath musí mít za sebou evidentně lobotomii, protože jinak by se (jako opoziční politik) nechvástal svou imunitou, která je mu na pendrek.

prostě takovej (St, 23. 5. 2012 - 22:05)

Přiznám se,že mi je doktor...malej českej ubohej..gauner

asi tak.. (St, 23. 5. 2012 - 22:05)

Přiznám se,že mi je doktor Rath moc sympatický,ale můj muž ho nenávidí a sám neví proč.A všimla jsem si na diskuzi,že všichni muži ho nenávidí.Nemají to co on.Eleganci,vzdělání,inteligenci,lehkou ironii,vznešenost až noblesu a taky prachy.Všimněte si,jak byl nenáviděn i svými spolupracovníky.Radek John se přímo tetelil,jak ho mohl pomlouvat.Taky proto,že dr.Rathovi nesahá ani po paty a z jeho chování a osobnosti nemá nic.

asi tak (St, 23. 5. 2012 - 10:05)

Petr Uhlir Jsou podle vás David Rath a další obžalovaní vinni?

Už z prvních materiálů bylo jasné, že policie odvedla výbornou práci. Má to dobře zdokumentované. Já jsem čtyřicet let četl vyšetřovací spisy a tento je jeden z nejlepších. Všichni členové mandátového výboru se klonili k vydání už na základě prvních informací. Klíčové bylo, že včera dodala policie přepis odposlechu z toho domu, než byl pan poslanec zatčen. A to je velká emocionální rána, protože tam nad sedmi miliony spiklenci slaví, šustí bankovky, oni se radují, rochní se v tom. Je to jako když si Alibaba a čtyřicet loupežníků rozdělují kořist a myslí si, jak všechny přechytračili. Jak celý národ jsou idioti, protože oni si rozdělují veřejné peníze.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/john-o-zpovedi-ratha-na-mandatovem-vyboru-fgp-/domaci.aspx?c=A120522_182354_domaci_hv

Co na to David fans?
Před 4 hodinami · To se mi líbí
Jana Burgermeisterová je mi zle zle zle z toho, že vím, že všechno je pravda a stádo tupých ovcí věří méédiím ! Opravdu je mi od žaludku celé dny k blití z těch tupců , jež si ale na druhou stranu elektrokoncentrák zaslouží.....na druhou stranu jim ho přeji jako trest , trest za povrchnost, aroganci, sobeckost, hamižnost a hlavně HLOUPOST.....
Před 3 hodinami · To se mi líbí
David Habrman John je totální... to měl slibů před vstupem do politiky jak pomůže Kajínkovi..a výsledek známe..Takže pane Uhlíři,dalšíma nesmyslama od Radka Johna,které už jsme navíc všude slyšeli i četli včera,nás rozhodně neohromíte !!

Prohlášení Evy (Út, 22. 5. 2012 - 20:05)

Prohlášení Evy Rathové od uživatele David Rath dne 21. květen 2012 v 208 · „Zcela dementuji tímto výroky, které se objevily v médiích, jako citace výroku zmocněnce naší rodiny Františka Šejnosty o tom, že dosavadní advokát mého manžela JUDr. Černý udělal chyby a že snad nejsme s jeho prací spokojeni a proto bude vyměněn. Práce a schopností JUDr. Černého si naopak velice vážíme a má naši plnou podporu a důvěru. Naopak po dohodě s ním se utváří skupina právních expertů a konzultantů, kteří vytvoří ucelený tým, který na celém případu bude pod vedením JUDr. Černého pracovat. Je naprosto logické, že v kauzách tohoto typu se do práce postupně zapojují advokátní týmy specializující se na jednotlivé druhy práva. Nepravdivé informace v médiích jednoznačně považuji za útok na obhajobu mého manžela. Zároveň sděluji, že jsem nespolupracovala s panem Františkem Šejnostou a netuším, pro koho pracuje. Jeho vyjádření v médiích nebyla se mnou vůbec konzultována a mnohá se nezakládala absolutně na pravdivých skutečnostech. JUDr. Černý aktuálně doplnil svůj tým o vynikajícího specialistu na ústavní právo JUDr. Jelínka. Velice žádám média o klid z jejich strany pro naši rodinu, více opravdu nebudu k případu již sdělovat či odpovídat na otázky." MUDr. Eva Rathová manželka MUDr. Davida Ratha

Na týhle fotce (Út, 22. 5. 2012 - 16:05)

http://www.szes.cz/mod/forum/discuss.php?d=431#774

jen ty hadry mě (Út, 22. 5. 2012 - 16:05)

http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/document/2062119/david-rath-ceska-lekarska-komora-clk

http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/document/2002005/david-rath-lok-snem-2002005

http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/document/1591341/david-rath-gesto-1591341

http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/document/1811309/tiskovka-lok-1811309

Rath byl v mlád (Út, 22. 5. 2012 - 16:05)

například kolem třicítky : http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/document/1591046/david-rath-lekarsky-odborovy-klub-snem

http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/document/1591045/david-rath-lok-snem

http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/document/1591293/david-rath-lekar-bily-plast-stetoskop

http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/document/1591148/david-rath-lekar-bily-plast-stetoskop-1591148

http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/document/2002036/david-rath-lekar-bily-plast-stetoskop-2002036

re: (Út, 22. 5. 2012 - 16:05)

Kuba Kubikula Zvonek
Mně by zajímalo co ste si v tu chvílu myslel ?Že vám to projde ?? :)
Že vám to není trapné co si o vás ted myslí celí národ
To se mi líbí · · Před 4 hodinami
Radomír Stoklasa No myslel,že si koupí nemocnici...:-))
Přibližně před hodinou · To se mi líbí
David Habrman pokud je ten národ blbý že všemu věří tak by mi to ani na Rathově místě nevadilo co si myslí..spíš by mi vadilo že spíše nemyslí..
Před 2 minutami · To se mi líbí
David Habrman celí národ s měkkým i..fakt nemám slov :-)
Před 2 sekundami · To se mi líbí

Nono (Út, 22. 5. 2012 - 13:05)

tak už na něj tu síť hoďte

Reklama

Přidat komentář