Reklama

Líbí se holkám David Rath?

Rath do půl těl (Čt, 31. 5. 2012 - 06:05)

..vyfocený z helikoptéry Blesku :-)
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/175319/foto-ktere-potesi-rath-ve-vezeni.html

V noci ho budí (St, 30. 5. 2012 - 23:05)

Obhájci Davida Ratha patří v litoměřické vazební věznici mezi nejčastější návštěvy poslance a bývalého středočeského hejtmana. Vidí se s ním minimálně dvakrát týdně. V úterý za ním poprvé dorazila i jeho rodina.Poslanec David Rath sepisuje ve vazební věznici v Litoměřicích projev, se kterým chce 5. června předstoupit před své kolegy ve sněmovně. Co v něm bude, jeho obhájci Roman Jelínek a Adam Černý zatím tají.
Jak často jste v kontaktu s Davidem Rathem?
R. J. Podle potřeby.
To znamená tak 2 až 3krát týdně?
R. J. Dvakrát týdně určitě a dále podle potřeby.
Jak si ve vazbě vede? První šok už jistě pominul, jak tráví čas?
R. J. Cítí se velmi unaven zejména z toho důvodu, že každých 20 minut v noci je buzen. Je u něj dělaná prohlídka, takže se samozřejmě nemůže vyspat. Připravuje se na vystoupení ve sněmovně, píše projev... Jeho myšlenky jsou zaměřeny na rodinu a jeho děti.
Už měla rodina možnost ho navštívit?
R. J. Ano, včera (úterý 29.5. - pozn. redakce) za ním byla.
Jak bude probíhat jeho vystoupení ve sněmovně? Už víte, na čem svůj projev postaví?
A. Č. Klient si přeje, abychom byli ve sněmovně přítomni.
R. J. Jak to bude vypadat, bude záležet především na vedení sněmovny. Klient projev připravuje, 5. června jej uslyšíte.
Můžete být konkrétní? Třeba jak bude dlouhý?
R.J. Počkejte si na 5. června.
Bude se David Rath účastnit celého jednání sněmovny, nebo pouze toho bodu, kde se bude rozhodovat o jeho vydání k trestnímu stíhání?
R. J. Je to poslanec, který má právo vykonávat svůj mandát. Samozřejmě to je právně velmi zajímavé.
A. Č. Žádost o to, aby David Rath mohl vykonávat mandát, jsme podali už na začátku případu. Dosud jsme oficiálně žádnou odpověď nedostali.

pati (St, 30. 5. 2012 - 23:05)

Otec Davida Ratha tvrdí, že...rodič bude vždy hájit své dítě. je mi ho líto, teda toho otce

Otec Ratha o sy (St, 30. 5. 2012 - 23:05)

Otec Davida Ratha tvrdí, že deset milionů, které našla policie v poslancově domě, patří jemu. Rovněž odmítá uvěřit odposlechům, které usvědčují jeho syna, Petra Kotta a Kateřinu Pancovou z korupce. Informoval o tom server lidovky.cz

"Musím říct, že ta akce byla perfektně připravená. Nevím, co bylo předmětem zásahu. Bylo to připravené jako taková krásná past, která když sklapla, tak byla úplně neprodyšná," okomentoval Ratmír Rath zatčení svého syna pro server lidovky.cz.

Ratmír Rath, jedenaosmdesátiletý lékař a specialista na endokrinologii, rovněž odmítá uvěřit pravdivosti odposlechů, které Davida Ratha usvědčují z korupce. Uvedl, že by neměly být povoleny u soudu jako důkazní materiál. "Já sám, kdybych byl soudce, tak bych s tím vyhodil každého, poněvadž je můžete modifikovat. Můžete dělat s hlasem, co chcete, a můžete tam přehazovat písmenka, intonaci, smysl vět," reagoval na poznámku, že odposlechy byly řádně povolené.

Dodal, že nevěří, že jeho syn by sebral miliony a dal je do krabice. "On to absolutně nepotřebuje, já nevím, k čemu by mu to bylo. Vždyť on má majetku, že neví, co s tím. Já bych nabídl svůj krk a svoji osobu, poněvadž ten chlapec může tomuto státu a národu, pokud nebude úplně zničený, strašně moc prospět," řekl pro server lidovky.cz.

King Kalousek a (St, 30. 5. 2012 - 00:05)

http://www.osobnosti.net/foto/david-rath/114250-20120529235549.jpg

Pati (Út, 29. 5. 2012 - 21:05)

A o tom to je právě. Jen to...Doufejme, že ten už toho moc zkoušet nebude. Teď jde o to, aby lapli i další a ne, že nám předhodili Ratha a konec

re: (Út, 29. 5. 2012 - 21:05)

Davide, ty zůstaneš bez...Měl mu doporučit spíš náhradní matku !

Anonym (Út, 29. 5. 2012 - 09:05)

A o tom to je právě. Jen to co se mu hodí a hned zapomíná na další co slibil jen aby se dostal ke korytu. Nevyšlo mu to s ODS tak zkouší ČSSD. Kde asi bude priště?

nona (Út, 29. 5. 2012 - 08:05)

Myslím si že Rath měl...Copak vy si nepamatuje, jak Rath někdy v polovině devadesátých let veřejně vyslovil myšlenku, že by se mělo platit za nadstandardní péči? Ale ne za lepší pokoj a televizi, ale za lepší operaci, modernějšími přístroji, za kvalitnější operaci a léčbu a naději na život. Šmejd jeden

anonym (Út, 29. 5. 2012 - 08:05)

Myslím si že Rath měl tolik peněz z prodeje léků že dopadl tak jak dopadl, a to že nevybíravým způsobem "likvidoval" svoje potencionální soupeře tak se nemůže divit že došlo konečně i na něj.Ať si to nazívá jakkoli, tak konečně se dostalo i na něj a chválim odvahu toho kdo tohle celé rozpoutal. Znáte to heslo o sv.... Už co jsem ho poprvé zahlédl v politice tak sem poznal že tenhle člověk rovnej nikdy asi nebude a teď se to potvrdilo. Hlavně by to chtělo daleko víc Macků než byl jeden, kterej už nedokázal vydržet to svinstvo co "pan doktor" vůči němu neprávem házel.

Otec Ratha o sy (Po, 28. 5. 2012 - 22:05)

Davide, ty zůstaneš bez syna?

Na výše zmíněné „lumpárny s děvčaty“ prý syn Rath nyní doplatil. „Ženy na něj určitě žárlily. A proto jsem přesvědčený, že se na této boudě podílely. A jsem přesvědčený, že se na tom podílela jeho letitá láska ještě ze studií,“ naznačuje tajemně, přičemž jeho popis nápadně sedí na šéfku kladenské nemocnice Kateřinu Pancovou, před jejímž domem byl Rath zatčen. „Když chtěli rafnout Jánošíka, taky ho rafli na ženskou,“ myslí si jeho otec.

Ratmír Rath se v rozhovoru dokonce pasoval do role „strůjce“ Rathovy kritizované bigamie. „Žil se ženou, se kterou se měli docela rádi. Chtěli mít dítě, ale ona o něj několikrát přišla.“ A tak prý svému synovi řekl: „Davide, prosím tě, ty tady zůstaneš takhle bez syna?“ A poté mu poradil: „S Evičkou se nerozváděj, ale najdi si inteligentní ženu, která by ještě chtěla dítě. Která už jedno třeba i má, abys věděl, že je geneticky v pořádku,“ šokuje redaktorku Kalenskou.

Nakonec však prý Ratha jeho manželka přemluvila ještě k jednomu pokusu a tak budoucí politická hvězda přišla ke dvěma synům. „Jsou to kamarádi, kteří spolu žijí a dělají alotria. Ty matky samozřejmě nejsou moc zadobře.“ Jeho syn však prý obě „podělil měrou vrchovatou,“ ujišťuje v rozhovoru pro Týden otec.

nona (Ne, 27. 5. 2012 - 19:05)

nadáte někteří na Rátha,...To, že někdo udělá menší zločin ve srovnání s větším neznamená, že by ten menší měl být ospravedlněn. (Pokud to zločin byl)

Lenka (Ne, 27. 5. 2012 - 18:05)

nadáte někteří na Rátha,...A to je celý ten problém, že češi na jednu stranu nadávají na korupci a krádeže, ale na druhou stranu začnou své krádeže a korupce omlouvat - že jsou to jenom maličké krádežičky - teď by snad někteří dokonce toho Rátha litovali - "on to přece není zloděj, on to je chudák, který ukradl pouze několik desítek miliónů a oni ho chytili!" - dokud si lidi neuvědomí, že zlodějna je zlodějna - jedno jestli se ukradne někde stovka či miliarda, tak budeme státem zlodějů, co kradou dle svých mžností - někdo se holt dostane jen k tomu ukrást stovku, druhý holt má příležitost ukrást miliardu...

Honzí (Ne, 27. 5. 2012 - 14:05)

Chtělo by mu napsat jako...nadáte někteří na Rátha, náhodou hje dobrý
čas ukáže, zatím jiné kauzy půjdou pod koberec.Toto jesli to vůbec udělal ?
je prdítko proti tomu co dělají jiní
jen ten rozdíl, že si ulyli peníze do ciziny ale v miliardách. Ale to jsou češi hned kritizují jak pominutí.

Moravec.. (Ne, 27. 5. 2012 - 12:05)

..tak už si užívá Ratha..úchyl nechutnej !

Tak proto mluvi (So, 26. 5. 2012 - 01:05)

26. května 2012, svátek má Filip Rath,prvorozený syn Davida Ratha..Toto jméno bylo vybráno podle mladšího syna Krále Ludvík XIII.. To byl muž se železnou maskou..

Vyjádření podpo (So, 26. 5. 2012 - 00:05)

Chtělo by mu napsat jako Kajínkovi !
Vězeňská služba ČR
Vazební věznice Litoměřice
Veitova 1
412 81 Litoměřice

Tak trochu jina (Pá, 25. 5. 2012 - 19:05)

..v minulosti bylo Davidovi Rathovi vyčítáno jak rád se fotí vždy a všude..ať už na dovolené,nebo u přestřihávání nejrůznějších pásek..Před více než týdnem to bylo poprvé co se fotit nechtěl..druhý den se ještě smál..další den se tvářil už úplně zničeně..a o pár dní později na zasedání im.výboru přišel a už vypadal dost jinak..V jedné košili už byl asi déle než týden a jeho vlasy nebyly dokonale upravené..ale víte co , Bylo to lidské a jestli to nehrál (a já myslím že po tom pekle by to těžko mohl hrát) daleko lepší než nějaké předchozí falešné pozy..tohle bylo opravdové..Víte,jeho projevy..ty myslel vážně ale musel je i hrát..nebyl to zcela on..

re: (Pá, 25. 5. 2012 - 00:05)

no tak v soukromí si ho...Právě že zajímá a až moc :-)

pati (Čt, 24. 5. 2012 - 21:05)

..a Rath je prý v soukromí...no tak v soukromí si ho užij, to nás celkem nezajímá

Reklama

Přidat komentář