Reklama

žena - Štír

Návštěvník (Út, 7. 4. 2009 - 13:04)

Chce být dobývána a určitě ví co jsi zač.Tím pohledem tě zkoumá,co ty jsi za znamení,že ty pohledy dokážeš takhle pěkně vnímat?

Čtenář (Út, 7. 4. 2009 - 12:04)

Tak jsem si vše promýšlel, jak co řeknu, ale nakonec jsem vše hodil za hlavu a jednal ve zvolené chvíli úplně přirozeně. Sice mne vyslechla, její pohled, řekl bych, je o něco měkčí, ale v podstatě neřekla nic podstatného.Takže jsem se sice vymáčkl, ale musím počkat.

Návštěvník (Út, 7. 4. 2009 - 10:04)

Nevyzpytatelná? Jen nepřístupná.Vypadá jinak než ve skutečnosti je.Když jí poznáš blíž pochopíš o čem mluvím.

Čtenář (Út, 7. 4. 2009 - 10:04)

Protože je absolutně nevyzpytatelná.

Čtenáři (Út, 7. 4. 2009 - 09:04)

text

Čtenář (Po, 6. 4. 2009 - 19:04)

Já bych rád ženu štírku, myslím, že by neměla důvod se mi za nic mstít, respektoval bych ji.S jednou dělám v práci, nejsem jí lhostejný, ale bojím se, aby si můj projev zájmu nevyložila špatně.Mám rád ženy, které mají určité sebevědomí(nepřehnané), znají své hodnoty i nedostatky a vědí, co chtějí.

Luna (Po, 6. 4. 2009 - 16:04)

Ježiš vy tak zevšeobecňujete. Jsem štírka, nejsem promiskuitní, nikdy jsem nepoužila sex k dosažení svých záměrů, nehledala jsem prachatého chlapa (no možná ve dvaceti jsem po něm toužila, ale časem jsem si srovnala priority jinak), ale uznávám, že jsem hledala chlapa schopného. Nezesměšňuju své blízké ve společnosti. Nelžu, neintrikuju. Ale jinak ano - dlouho si pamatuju každou křivdu a chci se za ní pomstít. A dost často považuju svůj názor a své potřeba za důležitější než potřeby partnera. A určitě plno dalších špatných věcí...

Peta (Po, 6. 4. 2009 - 16:04)

To Nick : Soužitím se štírkou není možné se nezměnit, svatá pravda ! Bohužel tyto ženy přitahují silní partneři, ale jejich celoživotním cílem je z nich doma udělat bačkory a ti muži kteří jsou opravdu zamilovaní tomu talku většinou podlehnou a souhlasí potom se vším. Když toho štírka dosáhne, potom už v jejich ořích nemá tento muž svoji mužnost a nezřídka kdy ho pěkně zesměšní a to ve společnosti. velmi intimní netaktní poznámky na jeho mužnost nejsou vyjímkou.Zkušenost 60-ti let vedle štírky !

Jíra (Po, 6. 4. 2009 - 00:04)

Ještě jedna vlastnost z mé zkušenosti stojí za zmínku, protože mě vždy naprosto fascinovala. Tedy ta tady již zmíněná morálka...Neznám žádnou jinou ženu, která by tolik a neustále kázala o morálce,cti,pravdě a to ve smyslu jak musí být tyto hodnoty každému vlastní. Fascinace však je v tom, že i přes neustálé poučování o těchto hodnotách, dovede se žena štír chovat naprosto těmto hodnotám vzdáleně. Lež a intriky s tváří anděla a takovou samozřejmostí, že to člověka uplně odzbrojí... Promiskuitní způsob života a absolutně bez zábran použití sexu k dosažení záměru.

Jíra (Ne, 5. 4. 2009 - 23:04)

Nejsem si uplně vědom zdali lze o všech štírkách hovořit uplně shodně, jsou jistě vyjímky a ty jsou dané především výchovou a prostředím vývoje.Štírka se také v průběhu života poměrně mění, tedy především v záměrech a chování k okolí. V každém případě v mladí je poměrně naivní, ale v každém případě veškeré slabší životní zkušenosti ji velmi zocelí. Mstivost snad nemůže být ani u žádného znamení horší, když prostě dojde i omylem k situaci, že žena štírka si cítí podvedena je to v ní navždy a nikdy to nezmizí. Potom se také v horších případech dovede stašně mstít a není nic coby pro svůj pocit vítězství nepodstoupila.Ostatní i já tady sice píšeme o ženě velmi silné a sebejisté, ale věřte všichni tomu, že to je jen maska. Žena štír si není uplně jistá sama sebou a pokud bude dostatečně silný partner dovede se stydět a uplně ji rozhodí, ale to je většinou v počátku. Později si ho zařadí a bravůrně přebírá opratě. Stejně tady je psáno o diplomacii a umění se chovat, ale u žádné jiné ženy jsem nezažil takovou míru netaknosti a to především k osobám v nějakém blízkém vztahu. To co si tato žena dovolí říci a jakým způsobem je někdy až neuvěřitelné... V každém případě milé štírky prominte, ale jste znamení nadmíru sobecké a prospěchářské.

Návštěvník (Ne, 5. 4. 2009 - 01:04)

Jsem zena stir, s ascendentem ve stiru, a muj manzel je tez stir, a s ascendentem ve stiru. Hodne dobra kombinace...!:-) Jsem ale kazdy uplne jiny.........podle znameni nelze soudit, podle ascendentu mozna trosicku.

Návštěvník (Ne, 5. 4. 2009 - 01:04)

Chodte do pice se stirem

Návštěvník (Ne, 5. 4. 2009 - 01:04)

Chodte do pice se stirem

lala (So, 4. 4. 2009 - 15:04)

Jarko,třeba máte ten váš štírovský znak něčím výrazně zmírněný, že se tak neprojevujete.Sorry za to, co jsem napsala,. Ale je to životní zkušenost. Souhlasím s vámi, že žádné znamení není jen černé nebo bílé. Ta štírka, o které jsem se zmiňovala, třeba velmi milovala své dítě, dala by mu první poslední. A také se chovala docela dobře k několika lidem. Ale pouze do té doby, kdy jednali podle jejích představ. Pak už nastupovaly intriky, nenávist, žárlivost, mstivost apod.A její nezměrná vůle dovést všechno až do konce, i ten boj s protivníky.

lala (So, 4. 4. 2009 - 15:04)

Jíro, vidím, že máte to znamení víc než dobře zmapované. Asi jste narazil na štírku se vším všudy. Mám kolegyni, která je přímo učebnicovým příkladem štírky. Dokud jsem ji velmi dobře nepoznala, můžu říct, že jsem vlastně neznala lidi. Když se mi podařilo nahlédnout až do zákoutí jejího nitra, docela jsem se zděsila, že lidé mohou vůbec tak uvažovat a jednat. Na nikom nenechala ani nit suchou, stačila pouhá maličkost - a už dotyčného nenáviděla. Jak ošklivě a až zákeřně dovedla hovořit o některých lidech! A pak další den vítala třeba toho člověka jako svého nejlepšího přítele. Domýšlela si spoustu věcí, které třeba vůbec nebyly pravdivé. Ale hlavně musela být ve všem první, pokud ne, tak nemístně na ostatní žárlila. Využívala různých lstí, aby získala to, co si umanula.Pokud ji někdo vstoupl do cesty, neznala bratra. Šla za svým velmi tvrdě.Ale hlavně vždy čekala trpělivě na nejvhodnější okamžik, aby mohla těm, co jí podle ní "ublížili", vše vrátit i s úrokama. Takže mstivost je jejím charakteristickým rysem. Dovedla druhým dost ubližovat, pokud se nechovali tak, jak jim nalajnovala.A je nesmírně ambiciózní a těžko ji někdo odradí od toho, co se zamane.Je to nejhorší kolegyně, kterou jsem za svou praxi poznala, a že jich bylo požehnaně.Je také nesmírně žárlivá. Pokud se na mne šéf usměje, háže nenávistné pohledy na mne a na něho je mírně řečeno naštvaná.Její chování mne stálo spoustu nervů. Pokud zjistím, že se jedná o štírku, raději se jí obloukem vyhnu.Několik mých známých má se štírkami obdobné zážitky. Navenek se tváří jako světice, ale když je člověk dobře pozná - třeba v práci či v rodině....

Jarka (So, 4. 4. 2009 - 11:04)

Jsem také štírka a žiji ve velmi harmonickém manželství 50 roků, moje rodina mě miluje a já se snažím, abych všem také vyhověla a udělala pro ně vše co potčebují, takže si mayslím, že každé znamení má nějaké úskalí není nic bílé ani černé, závisí na každém člověku, zda si uvědomuje svcje chyby a dovede se jich zbavit ve prospěch druhých

Jíra (So, 4. 4. 2009 - 00:04)

Abych nepsal jen negativa, je to určitě žena která je velmi sexy a svojí ženskosti si je velmi dobře vědoma a svádění ji něčiní velký problém, protože je v tomto velice přirozená.Dokáže být velice něžná a extrémně smyslná, intimní zážitky jsou velmi hezké a takové milé. Bohužel ženy štírky jsou velmi náladové a tak je taky třeba trefit se do správného momentálního rozpoložení. POzitivem je, že štír se vám většinou snaží pomoci, ale nikdy ne z nějakého naznačení nebo potřeby v dané situaci, vždy si musíte o pomoc přímo říci nebo požádat. Ale, jak tady někdo uvedl štírky se velmi dobře pomatují a každou službu berou tak trochu jako obchod, vždy alespon očekávají, že to mají u vás schované :-)

Jíra (Pá, 3. 4. 2009 - 23:04)

Já mám se ženou štírkou poměrně dost zkušeností a některé bych si raději i odpustil. Jednoznačně se jedná o ženu, která uznává především svůj názor a svoji pravdu a když jsou věci kterým v debatě příliš nerozumí snaží se to rozvést a přetočit tak aby vždy měla pravdu. Navíc žena štír ráda poučuje a většinou je přesvědčena o své absolutní vědomosti. Neříkám, že ženy štírky jsou finačně založené, protože v žádném případě se nejedná o spořivou partnerku. Tato žena si vždy ráda dopřeje to co zrovna chce a nehledí na korunu. Peníze se prostě točí a ona ani zvlášt nelituje absolutně promarněných špatných investic a to taky proto, že jen velmi nerada přiznává svůj omyl. To vše je taky důvod proč právě ženy štírky přitahují zajištění partneři, kteří mohou nabídnout dostatečně movité zázemí. Neříkám, že jsou to ženy které loví jen milionáře, ale chudáci je rozhodně nezajímají, možná jako románek, ale jistě ne partner. Tyto ženy milují pracující muže v silných pozicích, kteří dobře vydělávají a nemají vedle nich žádný pocit nedostaku a taky se nemusí s nima bavit o útratě :-)To štírky uplně nesnáší řešit příliš utracené peníze... Bud se urážejí nebo vás přesvědčí o tom, že to byla nutná nebo zajímavá koupě. Ženy štírky velice bravůrně zvládají hrát hry, které mají za následek doažení nějakého cíle. Dokaží velmi dobře dosáhnout toho co chtějí a pokud se pro něco opravdu rozhodnou neexistuje opravdu žádná překážka, která by nepokořitelná.Jinak život vedle ženy štírky asi spíše vyhovuje submisivním mužům, protože jiný typ muže asi dlouhodobě neunese soužití se svoji partnerkou. Je to ironie, protože tyto ženy zase naopak přitahují velmi silní a dominantní můži, ale takové soužití bývá velká itálie, protože ona má vždy pravdu a snaží se své názory vnutit jemu za vlastní.Další věc, která mě u ženy štírky chyběla je podpora, prostě když jste si postěžovali, tak ona to většinou otočila tak, že si vlastně můžete za své problémy sám... Nevím jak moc je dobrá žena štír partnerka, ale myslím, že je dost negativ, které plynou právě z její velmi osobité a jedičně povahy, která je minimálně přizpůsobivá.Někdy máte pocit, že pro tuto ženu nejste v ničem dost dobří aby vás pochválila a dosáhl jste u ní pocitu uznání. Jediné co dokáže tuhle ženu posunout někam do vaší přízně, že ji zahrnete velkým množstvím peněz a ona potom cití naprostou svobodu v tom co bude dělat, tedy že není nic co by si nemohla dovolit a čím by své okolí nemohla oslnit.Velmi rád si popovídám a pokud bych mohl poznat i jiné názory nebo existuje-li štírka která je diametrálně odlišná at mě neváha napsat a rozptýlit můj spíše negativní pohled pro tyto ženy.

Návštěvník (Ne, 29. 3. 2009 - 23:03)

Ještě pozor každý štír má v sobě zakódované něco jiného,to správné musí najít,u všech to není stejné,může to být rodina,přátele,zaměstnání,někdy i duchovno a jeho6 a dokonce7 smysl.Pokud to najde pak je orlem!

Návštěvník (Út, 17. 3. 2009 - 03:03)

Nejede, v tomhle stavu se svou loajálností dokáže udělat pro druhé první poslední.Bez přetvářky.

Reklama

Přidat komentář