Reklama

chci zemřít

dano (So, 11. 5. 2013 - 22:05)

dej na pampelišku a věř že řešení je vždy.. di blíž ke svému štěstí a řekni si o pomoc a uleví se ti ... já byla i v Bohnicích
a jsem už redy ale s alkoholem ...
v Bohnicích je míň cvoků než v jedný tramvaji
jsou to lidi co si neumí sami poradit se svou nemocí ..
jasně Bohnice tě děsí .. mně už ne ..
tak ale začni mluvit s někým jiným i anonymně jako tady napadá mně www.Eset
hlavně nepanikuj nebo www,Riaps

Pampeliška (So, 11. 5. 2013 - 21:05)

Ahoj potřebuju pomoct. Už...Danielo, opravdu pomoc potřebuješ. Ale k tomu je nutné, aby sis o ni řekla i v reálu, nejen na netu. Ví o tvém sebeubližování někdo s okolí? Je tam někdo, komu by ses mohla svěřit?

Daniela (So, 11. 5. 2013 - 19:05)

Ahoj potřebuju pomoct. Už dlouho se sebepožkozuju celé břicho a stehno mám rozřezané. Ale já to musím dělat protože jsem hnusná a tlustá svoje tělo, svůj život nenávidím! Chci se zabít! Strašně moc chci začít svůj žiivot od nuly. Možná potřebuju někoho kdo si semnou popovídá kdo mě pochopí a pomůže mi. Tohle je moje poslední zastávka. Jinak už nechci žít. Nejsíš se podřežu. Prosím pomozte mi

Jana (Út, 7. 5. 2013 - 22:05)

Petře, peníze nejsou banalita, to asi dokáže pořádně potrápit. Pokud máš ale na chléb či brambory a mléko trochu fazolí, nic ti nehrozí, můžeš tak přežít několik let, sice asi ne v plném zdraví, ale půjde to.
A to je nejdůležitější, máš něco cennějšího než je život, proč se jej vzdávat.

petr zdrazil (Út, 7. 5. 2013 - 21:05)

ja uz nevim jak dal,timto jen vyjadruji co citim,proste jsem v situaci kdy si uz nevim rady,klid uz nemam a dohnali me k tomu jen financni problemy,nekdo by rekl penize-banalita,jenze jsou situace kdy si uz clovek neumi pomoct.tak se hcic se svetem rozloucit,rozloucit se svym synem a umrit.

petr zdrazil (Út, 7. 5. 2013 - 21:05)

ja uz nevim jak dal,timto jen vyjadruji co citim,proste jsem v situaci kdy si uz nevim rady,klid uz nemam a dohnali me k tomu jen financni problemy,nekdo by rekl penize-banalita,jenze jsou situace kdy si uz clovek neumi pomoct.tak se hcic se svetem rozloucit,rozloucit se svym synem a umrit.

známá (Po, 29. 4. 2013 - 20:04)

já chci taky umřít,smrt...Stačí několik balení Paralenu, údajně.
Ale nezkoušela bych to.

naznámá (Po, 29. 4. 2013 - 19:04)

já chci taky umřít,smrt mě vysvobodí,ale stále nevím jak a nemám odvahu. Ale jednou to dokážu. Poradí mi někdo jaké prášky a kolik at se druhý den už konečně neprobudím. Nemám tu už co dělat slunce už svítit nikdy nebude. Prosím PORADTE MI!!!!!!!!!

pro " jo & (Čt, 25. 4. 2013 - 18:04)

nejúžasnější jsou...Není období života, které by bylo jednoduché.
Období dětství a dospívání zvlášť jsou velmi těžká období, kdy se mění vše v mnoha směrech. Když si vzpomenu na svoji pubertu ... "néé, už nikdy vííce!!!" Ty, kdo píšeš tuhle kritiku, jsi asi musela zažít spoustu sebezapření, to nevyvracím, ale vem si, že je mezi námi mnoho lidí až extrémně citlivých ... tohle musí být pro ně něco nepředstavitelného. Právě proto je pro ně moc dobré, když sami hledají řešení a k něčemu se sami dopracují, což jim do budoucna dá podnět, na který mohou navázat. Najděme v sobě víc soucitu a držme těmto lidem palce

dva pokusy (Čt, 25. 4. 2013 - 18:04)

dvapokusy(5.pád), máš asi...Ivono, žádná jóga ani jiné cvičení, dokonce ani psycholog sám o sobě nic nevyčistí, nezarovná. Mohou však trpícího člověka nasměrovat k tomu, aby hledal a nalezl svůj vnitřní klid a z toho klidu "vylézají" další věci k řešení. Mnoho v sobě máme potlačeno, že ani nevíme, proč na určité věci reagujeme, jak reagujeme, nebo jsme i v pozdějším věku neopustili vzorce chování nabyté v dětství, kterými jsme blokováni.
Je hodně druhů jógy a člověku, který je roztěkaný do více směrů, bych rozhodně nedoporučila nějakou dynamickou verzi. Egogirl sama zmínila jen tak mimochodem "trpělivost" a to je právě to, po čem její bytost touží. Ostatní už záleží na ní, protože chce-li ve svém životě něco změnit, nemůže čekat na to, až ji někdo drapne za tlapku a někam dotáhne. Vlastním rozhodnutím a posléze aktivitou má možnost pozorovat svůj posun. Jinak bude stále jen "vláčena" vnějším světem. To není jen o této dívce, ale o všech, kteří mají pocit, že někdo jiný může za to, jak ve svém životě reagují. Dojde-li někdo k závěru, že trpí sám sebou, pak je to víc než výhra

jo (St, 24. 4. 2013 - 21:04)

nejúžasnější jsou pipinky školou povinné, které jsou TAK STRAŠNĚ zničené životem, tak strašně zoufalé, tak strašně nepochopené, že chtějí umřít. Když někdo chce OPRAVDU umřít, tak se mu to povede, třeba takový lehnutí pod vlak (v noci) se přežít nedá. Demonstrativní sebevraždy jsou trapný. Nedivím se, že je pak někomu ještě hůř. A mimochodem, po každém pokusu o sebevraždu se snad zavírá na psychiatrii, to tam s tebou nic neřešili? aspoň bys měla začít brát nějaký prášky na palici, když nejsi normální.

Ivona (St, 24. 4. 2013 - 21:04)

Ivono, chechtací jóga není...dvapokusy(5.pád), máš asi pravdu,že nejprve je dobré se dopracovat do klidového stavu a potom až se hromadně chechtat. :-)
Jen by mne zajímalo, jestli skutečně jóga, tedy ta co ty doporučuješ,dokáže vyčistit tu špínu a zarovnat praskliny duše.

Pampeliška (St, 24. 4. 2013 - 20:04)

Co udělá psycholog s...Co by, pracuje s člověkem na tom, aby si své rysy osobnosti uvědomoval, znal jejich podhoubí, a aby se sám se sebou klient naučil v míru žít a snášet se, aby ho mohlo přijímat i okolí.
Poruchy osobnosti je tak široký pojem, že konkrétněji k tomu těžko něco říct.
Snad jen to, že jisté odchylky od "normy" vykazuje každý druhý člověk, jen ne vždy je to nutno nějak řešit. V případě, kdy už to zasahuje i do jeho běžného života (nemůže dělat věci, které by chtěl, které jsou běžné), pak ho to obvykle donutí s tím něco dělat.
Taky jsem za svou krátkou psychiatrickou "kariéru" nasbírala nejednu dg. z oblasti poruch osobnosti. :-)
A nyní s tím docela dobře dokážu žít.

dva pokusy (St, 24. 4. 2013 - 19:04)

Co je špatné, na chechtací...Ivono, chechtací jóga není špatná pro navození dobré nálady a uvolnění, ale pro typ člověka Egogirl to není to pravé. Ona se potřebuje dopracovat ke klidovému stavu a trpělivosti, a z toho pak může rozpoznávat, proč se jí věci dějí, jak se dějí.
Pro použití chechtací jógy v tomto případě použiji tento příměr :
jako kdybys na popraskaný špinavý stůl rozprostřela krásný voňavý nažehlený ubrus .. nádherný smyslový pocit, ale ta špína a nevzhlednost stolu tímto nezmizí, víš o tom, že existuje.

Prevít (Út, 23. 4. 2013 - 20:04)

Voláš o pomoc. Nechceš se...Co udělá psycholog s poruchou osobnosti, by mně zajímalo.

... (Út, 23. 4. 2013 - 20:04)

Ja už nwm co mám dělat....Voláš o pomoc. Nechceš se zabít, jen zoufale voláš JSEM TADY, KOUKEJTE S TÍM POČÍTAT. Řešíš své místo v životě, spíš než na depresi to vypadá na poruchu osobnosti, psycholog by rozhodně bodnul, proč tam nechceš?

Bob (Út, 23. 4. 2013 - 20:04)

Egogirl, možná jsou tvé pokusy jen jakousi formou sebetrestání,víš o tom?
Za co se trestáš?

Ivona (Út, 23. 4. 2013 - 20:04)

vzít si život ti nevyšly,...Co je špatné, na chechtací józe? Náhodou alespoň úsměv to na tváři vyloudí.

http://www.youtube.com/watch?v=31TTcjYw0hQ

dva pokusy (Út, 23. 4. 2013 - 20:04)

vzít si život ti nevyšly, tak to znamená, že tady máš zůstat, tvůj život je důležitý. Když v tom budeš pokračovat, může se stát, že si hodně ublížíš, zůstaneš postižená, ale žít budeš. Myslím si, že je to smutnější vyhlídka. Lepší je abys jako takhle zdravá a kompletní bytost hledala právě to, co jsi zmínila - trpělivost. Ve tvém případě - trpělivost sama se sebou. To, že ti někdo řekl, že máš depresi, neber jako diagnozu. Čím víc toho tu čtu, tak mám dojem, že každý z nás má nějakou psychickou odchylku. Trpělivost, klid a rovnováhu můžeš získat při cvičení jógy. Jestli se ti nechce nikam docházet, můžeš si koupit knihu o józe, teď už je toho na trhu dost, a zkusit podle popisu nějaké cviky doma. Doporučuji nejdříve přečíst a potom si vybrat (nemyslím tu chechtací jógu, jak někdo jinde psal)

EgoGirl EgoGirl (Út, 23. 4. 2013 - 16:04)

Ja už nwm co mám dělat. Připadám si jako vetřelec nejen doma, ale i ve škole. Připadám si na všechno sama a nwm co mám dělat. Někteří mi řekli že trpím depresí, ale co když jsem si to jenom vsugerovala? Pokusila jsem se 2x předávkovat, ale nevyšlo to. Je to ještě horší a mě dochází trpělivost.

Reklama

Přidat komentář